OTKRIVAMO SVE O ODNOSU DŽIPSIJA I NJEGOVOG DEČKA Partner mu je podrška u finalu „Beovizije 2023“, evo kako se porodica umešala u njihov odnos 

Jovan Živadinović Džipsi večeras će nastupiti u finalu ovogodišnje „Pesme za Evroviziju 2023“ koje možete gledati od 21h na RTS-u.

Džipsi je u drigoj polufinalnoj večeri nastupom skrenuo veliku pažnju na sebe, smatra se jednim od favorita za pobedu.

Pevač nikada nije krio da voli isti pol, pa je tako svog dečka doveo u bekstejdž i bio mu velika podrška.

Kako „Blic“ saznaje, porodica Džipsijevog dečka podržava vezu svog naslednika i pevača, pa tako pevač radi kod majke svog partnera i to mu predstavlja dodanu zaradu.

Inače, Džipsi je istakao da je oduvek voleo da radi, a tokom srednje škole igrao je u pozorištu. Tada je shvatio da su scena i muzika ono gde vidi sebe, iako mu nije strano da konobariše i radi druge poslove, ne bi li obezbedio sebi za život.

– Ja nisam rođen sa tom privilegijom da mogu da se fokusiram na ovo i da opet imam šta da jedem i gde da spavam. Ako se ja ne potrudim mogu da završim na ulici, doslovno, tako da sam navikao da radim, moraš da radiš za svoje snove – istakao nam je nedavno.

Džipsi, inače, ne krije da je homoseksualac.

– Ja nisam zanimljiv zato što sam gej, ja sam zanimljiv zato što sam umetnik, zato što imam toliko toga da pružim narodu. Nekako ne želim da to bude prvi plan razgovora. Ja želim da se o tome priča, ali na način gde bi mogao da vidim neku dobrobit svega toga – rekao je muzičar.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare