HAOS U EMISIJI, OBEZBEĐENJE HITNO REAGOVALO! Ana otkrila da ju je Zvezdan prisiljavao na intimne odnose, Slavnić BESAN KAO RIS!

Zadrugarka Ana Ćurčić je rekla sve o hororu kroz koji je prolazila tokom zajedničkog života sa Zvezdanom Slavnićem, a njena priča potresla je region.

Ana je, nakon što je javno priznala da za njegovo nasilje ima dokaze, kao i da je vodila dnevnik nasilja, nastavila sa iznošenjem jezivih detalja. 

– Izgubi na tiketu, Ani se spava, pa on gospodin uzme šerpu ledene vode pa me polije vodom. Pa me onda prebije, pa me natera da vodim ljubav sa njim sa rečenicom koja glasi ovako: Ne budeš li sad vodila ljubav sa mnom najlepše što znaš i umeš posle ovih batina, onda ću ti tek je*ati mater. I to Ana sve uradi… – rekla je Ana i nastavila sa optužbama:

– Ukrao mi je pare od mog stana, koji je meni dala moja majka, koje je ukrao ispod kreveta u pet ujutru i sve je prokockao.

Zvezdan, koji je od nervoze izašao napolje kako bi prošetao, čuo je njene reči, uleteo u Belu kuću i dobacio joj: 

– Klošarko cinkaroška! – rekao je Zvezdan i izašao opet napolje. 

Ana je nastavila.

– Dakle, ukrao mi je pare koje sam podigla iz banke i stavila ispod kreveta – otkrila je Ana i pogledala u Anđelu – a tvoj dragi momak je te pare uzeo i ukrao i prokockao. Moj stan, od moje majke, koji je meni kupljen, meni i mojoj deci! Shvataš? Onda je plakao zbog toga…

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare