DEVOJČICU (6) VRŠNJACI TOLIKO ZLOSTAVLJALI DA JE ZAVRŠILA U BOLNICI: Njena majka je objavila poruku zbog koje bi i KAMEN ZAPLAKAO 

Jednu devojčicu su vršnjaci zlostavljali do te mere da je završila u bolnici. Majka je zamolila prijatelje da podele njenu priču kako nijedno dete ne bi doživelo ono što je doživela njena ćerkica.

Carrie Golledge iz Tivertona u Velikoj Britaniji 2018. godine je objavila dirljivu fotografiju svoje ćerkice (6) koja je bila žrtva zlostavljanja od strane vršnjaka.

Devojčica po imenu Sophie je zbog posledica zlostavljanja završila u bolnici, a fotografija objavljena na Fejsbuku pokazuje devojčicu koja leži na bolničkom krevetu

Carrie je u statusu napisala kako je njena ćerka prestala da jede, kako stalno plače i ne može da spava. Ona je tada navela da je tokom noći 20 puta povraćala zbog stresa uzrokovanog zlostavljanjem.

“Ovo je moje dete, koje je “najbolji prijatelj” toliko dugo zlostavljao da je mislila da je to normalno”, napisala je između ostalog majka.

Ona je navela tada i kako su drugi roditelji ismevali njenu ćerku na društvenim mrežama, a tvrdila je da su joj u školi, kada je ukazala na problem zlostavljanja, rekli da se ovde radi samo o tome da se ‘šestogodišnjaci ponašaju kao šestogodišnjaci’, i da bi nju trebalo da bude sramota.

Carrie je odlučila da svoju ćerku ispiše iz te škole i upiše u drugu, jer je nisu zaštitili oni kojima je to bila dužnost.

Prijatelje na društvenim mrežama je zamolila da joj pomognu da proširi priču, kako više nijedno dete ne bi doživelo ono što je preživela njena Sophie.

Vršnjačko nasilje se stalno događa i previše ga je, zbog toga ga treba zaustaviti, rekla je između ostalog majka zlostavljane devojčice.

Njena objava tada je prikupila više od 154.000 reakcija i podeljena je više od 230 hiljada puta.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare