IMAM MILION KARLEUŠINIH SNIMAKA U ŠTEKU! Nema hitove i nesrećna je u ljubavi! Folk diva žestoko isporzivala koleginice! 

Imala sam milion različitih Karleušinih snimaka i nikad ih nisam objavila. Za razliku od nje koja spletkari, dobar sam čovek. Sve što radi Seka Aleksić je smešno, glupo i pokvareno, kaže Dara Bubamara

Dara Bubamara žestoko je isprozivala Jelenu Karleušu i Seku Aleksić! Folkerka poručuje da se JK nakačila na nju jer nema hitove, ali ni sreću u braku s Duškom Tošićem! Ona je iskoristila priliku i da potkači Seku, za koju tvrdi da je „glupa i pokvarena“ jer kupuje preglede pesama na Jutjubu!

Svađa oko pesme

Dara i Karleuša nedavno su javno zaratile, ali će se svađa očigledno nastaviti. Jelena je tada optužila Bubamaru da joj je ukrala pesmu „Koka roka“, koju je napisao pokojni Milan Radulović Laća.

– Da razjasnimo jednom zauvek, pesma „Koka roka“ nije pisana za Karleušu! Urađena je baš davno i da ju je ona platila, bila bi njena. Jelena želi marketing preko mene! Očigledno je da nema novu pesmu, album, nije srećna s mužem… Ali, neka je! Moje dobro će pobediti to zlo! – kaže Dara i objašnajva šta sve zamera bivšoj drugarici:

Laže druge
Seka možda može da ubedi kućnu pomoćnicu da ima milionske preglede, ali ne može publiku
Dara Bubamara

– Ne boli me to što spletkari, već što pominje mog pokojnog prijatelja Laću i laže da mi je preprodao njen tekst. Ne mogu da verujem da nema poštovanje prema osobi koja više nije među nama, kao ni prema njegovoj, takođe pokojnoj, majci Marini Tucaković. Očigledno ni prema Futi, koji je doživeo veliku tragediju.

Bubamara ističe da je u mnogim situacija ispala korektna prema JK: 

– Imala sam milion različitih Jeleninih snimaka i nikad ih nisam objavila! Pa na šta bi to ličilo?! Meni to nikad ne bi palo na pamet, jer sam dobar čovek i nikome ne želim zlo.

Ona je sigurna da je Karleuša krenula u rat s njom i zato što se druži s Cecom Ražnatović!

Drugarice
Jeleni Karleuši smeta što sam dobra sa Cecom Ražnatović
Dara Bubamara

– Znam da joj smeta kad vidi fotografiju na kojoj sam s Cecom! Pa, brate, nikad nikome nisam merila s kim se druži! Briga me ko se sa kim fotografiše i viđa! – priča pevačica.

Obmanjuje publiku

Dara dodaje da ništa bolja od JK nije ni Seka Aleksić! Ona tvrdi da je njena koleginica kupila preglede na Jutjubu za pesmu „Emotivno nedostupan“:

– Nikad u životu mi nije palo na pamet da platim preglede na Jutjubu ili pratioce na Instagramu. Seka je platila preglede iz Bangladeša i zato joj pesma nije u trendingu! To što radi je smešno, glupo i pokvareno. Seka možda može da ubedi kućnu pomoćnicu ili komšinicu da ima milionske preglede, ali ne može publiku.

Brojka:
500 hiljada pregleda ima Darina pesma“ Koka roka“ na Jutjubu

Idem u Rio i vodim prijatelje

Dara Bubamara kaže da uskoro pakuje kofere i putuje u Brazil:

– U prethodnom periodu sam mnogo radila i umorna sam. Počastiću svoj tim odmorom u Rio de Žaneiru. Volim da trošim novac na drage ljude! Biće para, zaradiće se!

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare