SERIJA „TOMA“ BIĆE VELIKO IZNENAĐENJE! Bjela napravio potpuno drugu priču koja nema veze sa filmom NOVI GLAVNI LIK JE TAJKUN?

Glumac, reditelj i producent Dragan Bjelogrlić bio je veoma vredan prošle godine. Pored snimanja serije Toma i novog filma lančana reakcija stigao je i da snimi drugu sezonu serije Tajkun.

Na premijeri ove serije Bjelogrlić je govorio po čemu će se druga sezona razlikovati od prve, ali i o svoja druga dva projekta koji će se uskoro pojaviti na filmskom platnu i na televizijskim ekranima.

– Druga sezona „Tajkuna“ će očuvati neki vizuelni identitet koji je imala prva, ali će priča biti složenija i uzbudljivija. U priču je uveden još jedan tajkun – kaže Bjelogrlić, a za seriju Toma tvrdi da će biti potpuno drugačija od filma.

– U seriju će biti uključeno četiri sata materijala koji publika nije videla u filmu, ali ne samo to. Narativni tok će biti sasvim drugačiji. 

Za film „Lančana reacija“ koji se bavi Institutom za nuklearne nauke Vinča, kaže da je sarađivao sa brojnim ekspertima i naučnicima:

– Kad sam radio Vinču, imao sam naučnika koji je radio na atomskoj bombi. Imao sam i doktore, stručnjake i jednog nuklearnog fizičara.

Na pitanje da li će publika videti njegovog sina u nekom od ovih projekata, Bjela je odgovorio kratko i jasno:

– Ne znam.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare