PARTIZAN – TIM ZA DERBI! Duljaj DEBITUJE, ali jednu stvar NEĆE PROMENITI! 

Fudbaleri Partizana u petak od 19 časova gostuju Crvenoj zvezdi u 169. Večitom derbiju

Male su šanse da u malom kratkom roku, posle odlaska Gordana Petrića sa trenerske klupe, njegov naslednik Igor Duljaj nešto promeni u 169. Večitom derbiju.

Još jedan proslavljeni as crno-belih dobio je vruć krompir i priliku da debituje u najvećoj svetkovini srpskog fudbala, kada najljući rival beži ogromnih 13 bodova.

Izvesno je da će Duljaj ostati veran formaciji, koju je forsirao njegov prethodnik, sa četvoricom u defanzivnoj liniji, mada je Petrić u pojedinim mečevima znao da isprobava i sistem sa trojicom štopera, kao što je bio slučaj u duelima sa Hamrunom, Slovačkom i TSC-om u Bačkoj Topoli, ali je efekat dobio kontra epilog, sa devet primljenih golova u četiri utakmice.

Dobra vest za crno-bele je što se Kristijan Belić vraća u startnu postavu, posle očišćenih kartona protiv kragujevačkog Radničkog, dok je u tom meču posle pauze i odsustva zaigrao i Bibras Natho koji će se takođe naći u početnoj jedanaestorici.

Kapiten Slobodan Urošević zauzeće mesto uz levu aut liniju, ispred golmana Aleksandra Popovića, kako piše Informer, a na desnoj će biti Aleksandar Filipović, dok će štoperski tandem činiti Svetozar Marković i Igor Vujačić. 

Društvo Beliću, sa ciljem da kvari igru rivalu, praviće Hamadu Traore, krilne pozicije rezervisane su za Fusenija Dijabatea i Kvinsija Meniga, ispred kojih će Izraelac biti nešto ofanzivniji. Partizan će u meč protiv Crvene zvezde kao najistureniji povesti Rikardo Gomeš.

Prema tome, sastav Partizana za 169. večiti derbi trebalo bi da izgleda ovako: Popović – Filipović, Marković, Vujačić, Urošević – Belić, Traore – Dijabate, Natho, Menig – Rikardo.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare