KUSTURICA USPEŠNO OPERISAN: Reditelj uoči operacije otkrio šta se dogodilo i kako je ZBOG JEDNOG POKRETA ZAVRŠIO U BOLNICI

Poznati srpski reditelj Emir Kusturicaoperisan je danas na Institutu za ortopediju Banjica, nakon što je slomio nogu na Mokroj Gori, saznaje Kurir. On je hospitalizovan u sredu nakon preloma, a za Sputnjik je uoči operacije otkrio da se oseća dobro i da je povreda nastala jer se okliznuo na stepeniku ispred lokalnog kafića.

– Posle aviona, helikoptera, kamiona, stotine hiljada kilometara, 950 koncerata i svega što je u mom životu bilo, ništa logičnije da se nezgoda ne desi na nekom važnom i značajnom mestu, nego na običnom stepeniku.

Ironija života je da se na poslednjem stepeniku prilaza kafiću „Prokleta avlija“ na Mokroj Gori okliznem i da mi desni zglob ode 180 stepeni. Jauknuo sam od bola – objasnio je reditelj i dodao da nema jake bolove i da veruje da će se nakon operacije polako vratiti svojim svakodnevnim obavezama i aktivnostima.

Poznati se ove godine polomili na snegu

Nezgode u zimskim danima se često dešavaju, tako su nedavno zbog preloma ekstremiteta operisane i Kristina Radenković, Mina Zimonjić i Biljana Srbljanović.

Kristina Radenković
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Voditeljka „Slagalice“ i „Stigni me ako smeš“ Kristina Radenković nedavno je operisana u Institutu za ortopediju Banjica zbog preloma obe ruke, zadobijenog na skijanju u Italiji.

Mina Zimonjić
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Supruga nekadašnjeg tenisera Nenada Zimonjića, manekenka Mina Zimonjić, takođe je doživela nesreću na porodičnom zimovanju, kada je povredila obe noge, i do daljeg će biti prikovana za krevet.

Dramska spisateljica i profesorka na Fakultetu dramskih umetnosti Biljana Srbljanović nedavno je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj se vidi da su joj obe ruke u gipsu, piše Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare