KOKA-ROKA! Dara osula rafalnu paljbu po bivšim drugaricama: Imam Karleušine neobjavljene snimke! Ona je zlo i zlo je čeka!

Jelena mnogo laže. Zbog nedostatka sreće, albuma i muževa se kači na mene. Preko mene želi marketing, kaže Bubamara.

Dara Bubamara urnisala je Jelenu Karleušu zapretivši da ima njene neobjavljene snimke, koje može da obelodani svakog momenta.

Naime, nakon što je Jelena pre izlaska pesme „Koka-roka“ objavila da je pesmu prvo ona kupila od pokojnog Milana Radulovića Laće, a da je onda on tu istu pesmu prodao njenoj koleginici i bivšoj drugarici, Dara je odlepila, pa je u razgovoru za Republiku najstrašnije oplela po Karleuši.

 Karleuša plasira mnogo smešnu priču i mnogo laži. Milion njenih neobjavljenih snimaka imam. Šta, sada ja treba to da uzmem i objavim? Meni to nikada ne bi palo na pamet. Zašto? Zato što sam dobar čovek. Ne činim nikome zlo. Ostvarena sam. Gledam samo svoje dvorište. Nisam dokona. Kada kažu da im je loše u životu. Zato im je i loše, zato što su zle, zlo ih i čeka. Pesma „Koka-roka“ je urađena odavno i Laća je meni čitao taj tekst, delovao mi je malo grublje i ja sam želela da ga promenimo. Ljilja Jorgovanović, Laća i ja smo ga zajedno izmenili. To se uvek dešava. Ja najavim, a oni se kače za mene. Žele marketing, klasika. Nedostatak sopstvenih pesama, albuma, sreće i muževa. Ali moje dobro uvek pobedi njihovo zlo– bila je surova Dara, koja je naglasila da je nju najviše zabolelo to što je Jelena spominjala pokojnog Laću u negativnom konteksu.

– Šta je mene najviše zabolelo, nije me zabolela nijedna ta pevačica koja spletkari. Zabolelo me je što se spominje Laća, koji više nije živ, da neko nema respekta prema pokojnom dečku, prema Marini, koje više nema, prema Futi, koji je ostao sam. I onda ti posle svega pričaš da je dečko bio narkoman. To su takve laži. Da je pesma plaćena, bila bi njena. Zato joj je tako u životu. Ja sam imala milion tekstova od pevačica. Imam i njene. Imala sam i od Viki, Seke. Karleušine neću ni da kažem.


Nakon svega što je Dara izgovorila pozvali smo Jelenu, ali se ona do zaključenja ovog broja nije javljala na naše pozive.


Podsećamo da je Jelena objavila ceo tekst pesme“Koka-roka“ pre nego što je Dara izbacila spot za istu pesmu. Tada je Jelena tvrdila da je ona tu pesmu kupila od Laće, te da mu je tada redovno sve platila, za šta ima dokaze, a da je on nadrogiran istu pesmu dao i Bubamari.

Seka je glupača!


Dara Bubamara osula je rafal i po Seki Aleksić, koju je nazvala glupačom jer je, prema njenim rečima, kupovala preglede na Jutjubu. Rat je nastao kada su obe pevačice izdale singlove istoga dana. Dara je izdala spot za pesmu „Koka-roka“ a ljuta rivalka Seka Aleksić „Emotivno nedostupan“. Crnokosa pevačica imala je za jedan dan 800.000 pregleda, dok je Novosađanka imala jedva 200.000 pregleda.


– Meni nikada nije palo na pamet da kupujem pratioce na Instagramu, a da ne pričam o pregledima na Jujtjubu. Pa evo, samo ću vam reći, videli smo onaj dan, priča koja je bila s pregledima iz Bangladeša, pa je nema u trendingu (Seke Aleksić). Ja sam možda imala 400.000 pregleda, a bila sam četvrta u trendingu. Meni je smešno kako su ljudi zli, glupi i nemaju socijalnu inteligenciju. Dvadeset i prvi vek je. Klinci sve znaju, sve prate. Možeš da ubedi komšinicu ili kućnu pomoćnicu da imaš preglede, ali publiku ne možeš. Možeš da platiš preglede, ali ne možeš da platiš da ti dođe publika na nastupe – rekla je Dara, prenosi Republika.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare