DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 2. MART! Ovnovi nezadovoljni pozicijom na poslu, Vodolije nemaju vremena za ljubav, a evo ko će imati troškove

OVAN  

LJUBAV: Želećete da se dokažete i imate uspeha u ljubavi, ali to ne znači da ćete i uspeti. POSAO: Imaćete finansijskih poteškoća ili ćete biti nezadovoljni pozicijom. ZDRAVLJE: Solidno. 

BIK  

LJUBAV: Danas ćete moći da na pravi način pokažete šta osećate osobi koju volite. POSAO: Mogući su problemi administrativne ili logističke prirode. ZDRAVLJE: Unosite manje šećera.

BLIZANCI  

LJUBAV: Ljubomora, nezadovoljstvo i disharmonija u odnosu. Bićete vrlo opterećeni dešavanjima u ljubavnom životu. POSAO: Nema promena. ZDRAVLJE: Povedite računa o zdravlju.

RAK 

LJUBAV: U ovom periodu ste puni samopouzdanja i čak i ako niste raspoloženi za ljubav, steći ćete obožavatelje. POSAO: Izbegnite bilo kakav sukob s nadređenima. ZDRAVLJE: Stabilno. 

LAV  

LJUBAV: Bićete nezadovoljni zbog nedostatka prilika za uživanje i ljubav. POSAO: Mogući administrativni problemi, a moguće je i da ćete brinuti zbog nekih pravnih pitanja. ZDRAVLJE: Promenljivo.  

DEVICA 

LJUBAV: Imaćete problema u odnosu. Nezadovoljstvo partnera će se preliti i na vas. POSAO: Moguće je da dobijete ponudu za rad u oblasti obrazovanja. ZDRAVLJE: Jedite laku hranu.

VAGA  

LJUBAV: U ovom periodu nećete biti baš naročito raspoloženi, niti spremni da ikome ugađate. POSAO: Moguć je zastoj u novčanim tokovima ili troškovi. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

ŠKORPION 

 LJUBAV: Moguće je da ćete napraviti promenu u ljubavnom životu, ili ćete je priželjkivati. POSAO: Imaćete problema s autoritetom. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

STRELAC 

LJUBAV: Neće biti prilika za ljubav, a i započete kombinacije mogle bi neslavno da propadnu. POSAO: Imaćete previše posla, zbog čega ćete biti vrlo opterećeni obavezama. ZDRAVLJE: Slabo.

JARAC

  LJUBAV: Bićete svima simpatični i ostvarićete brojne kontakte, ali to je sve. POSAO: Možete imati teškoća u naplaćivanju svog rada. ZDRAVLJE: Povrede.

VODOLIJA 

LJUBAV: Nećete imati vremena za ljubav ili ne biti prilike. U svakom slučaju dan neće biti uzbudljiv. POSAO: Nadređeni vrše pritisak na vas. Problemi. ZDRAVLJE: Prehlada.

RIBE  

LJUBAV: Možete imati većih problema u ljubavi. Moguće su svađe s partnerom. POSAO: Teškoće u partnerskom poslu, u sudskim sporovima i pravnim pitanjima. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare