Završen prilaz podzemnom pešačkom prolazu kod Palate „Albanija“ 

Prilaz podzemnom pešačkom prolazu kod Palate “Albanija” je završen, a do kraja marta biće završeni i radovi na uređenju prilaza podzemnom prolazu kod Robne kuće Beograd, rekao je za Tanjug predsednik GO Stari grad Radoslav Marjanović.

Prilaz je završen i pušten kod podzemnog prolaza kod Palate Albanije čime su se sada stvorili preduslovi za dalje radove na samom podzemnom prolazu. Ono što je razlika za buduće radove koje ćemo imati na samoj lokaciji jeste da više neće biti zaustavljanja pešačkog saobraćaja kao što smo do sada imali gde građani nisu mogli da prođu nekoliko meseci ovim podzemnim prolazom kao što su mogli ranije. Krenuće se i sa zamenom plafonskih i zidnih obloga, sa čišćenjem podzemnih prolaza i u narednom periodu će se završiti kompletni radovi uređenja podzemnih prolaza”, rekao je Marjanović.

Prema njegovim rečima, do sada je završen prilaz podzemnom prolazu kod hotela Balkan, prilaz u Sremskoj ulici, kao i kod Palate “Albanije”. 

„Tokom ovog meseca možemo očekivati i završetak podzemnog prilaza kod Robne kuće Beograd na Terazijama i kod Nušićeve ulice gde ćemo imati i novi lift, svuda će biti postavljene kamere, nakon čega se prelazi na radove prilazu kod hotela Moskva . Radi se i podzemni prolaz kod Nušićeve ulice, odnosno deo na uglu Nušićeve i Dečanske ulice gde se rade prilazi poput ovih uređenih”, rekao je Marjanović.

On je rekao da je najvažnije da u narednim mesecima neće biti onemogućen pešački saobraćaj.

„Možemo očekivati da će podzemni prolazi biti kompletno završeni i da će ovaj projekat promeniti na bolje sliku samih Terazija u samom centru grada. U narednom periodu prolazi će nam biti uredni, čisti i ono što je najvažnije bezbedni”, rekao je Marjanović.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare