SRBIN ZAPUŠIO USTA AMERIČKOM HEJTERU! Jokić ŠMEKERSKI odgovorio na sramnu prozivku bivšeg NBA asa: Novinar vrištao od smeha!

Reprezentativac Srbije Nikola Jokić šmekerski je odgovorio na prozivku bivšeg NBA košarkaša Kendrika Perkinsa.

Nekadašnji američki košarkaš koji se pronašao u ulozi analitičara nedavno je u jednoj emisiji na uglednom „ESPN“ izjavio da Nikola Jokić igra isključivo za statistiku i da je jasno da ciljano na svakom meču povećava asistencije kako bi zabeležio tripl-dabl.

Nakon jubilarnog 100. tripl-dabla u karijeri, koji je zabeležio protiv Hjustona, srpski as je indirektno poslao poruku američkom hejteru koji je veliki fan Džoela Embida.

Na pitanje novinara koliko mu znači 100. tripl-dabl u karijeri, Jokić je uz osmeh odgovorio.

„Kada igrate za statistiku, to je lako. Čuo sam, to je istina“, ironičan je bio srpski as.

Inače, Perkins je poredio Nikolu Jokića sa Raselom Vestbrukom koji je pre nekoliko sezona ismevan zbog „budženja“ statistike. Eksplozivni košarkaš išao je na skokove kako bi beležio tripl-dabl na meču. On smatra da nešto slično sada radi i Jokić.

Naravno, to nema veze sa istinom. Oklahoma sa Vestbrukom se nije proslavila, a Jokić je doveo Nagetse do vrha Zapada, što zanči da ima ogroman uticaj na tim.

Njegovu igru ove sezone sjajno je analizirao bivši as Džej Džej Redik, koji je istakao da za razliku od igrača koji razmišljaju o svojim brojkama, Nikola saigrače čini boljim i razmišlja isključivo o dobrobiti tima.

Nikola trenutno ima prosek od 24,8 poena, 11,7 skokova i 10 asistencija po meču u sezoni.

Inače, Perkins ne krije da je veliki fan Džoela Embida i da bi rado voleo da ga vidi sa MVP priznanjem.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare