OVI SRPSKI PEVAČI SU NAJPOPULARNIJI U ŠVAJCARSKOJ! Neša Twins otkriva koga najviše slušaju i šta mu se najviše dopada u Srbiji

Pevačica Zorana Pavić i Neša Twins izbacili su veoma zanimljiv duet i tim povodom gostovali u emisiju Puls Srbije kod Ivana Gajića.

Neša je govorio o tome šta trenutno radi i čime se bavi dvojac grupe Twins koji čine on i njegova sestra Emanuela koja se takođe uključila u emisiju preko vajbera.

– U principu smo zadovoljni. Rad, red, disciplina kako to već ide u Švajcarskoj. Ja sam tamo rođena, a i Neša i ja volimo da smo na relaciji Srbja – Švajcarska i da kombinujemo ono najbolje od Švajcarske i od Balkana. To daje najbolju kombinaciju – rekla je Emanuela.

Neša kaže da voli da dođe Srbiju zbog provoda, ali da mu prija i švajcarska pedanterija.

– Ovde je više za provod i akciju i zbog toga volim da dođem u Srbiju, al volim i kad dođem u Švicu, pa je sve onako čisto i pedantno.

Kaže da mladi u Švajcarskoj kada je muzika iz Srbije u pitanju najrađe slušaju produkciju IDJ videos:

– Za mlade to je uglavnom ono što izbacuje IDJ videos. Pohvalio bih to što rade. Taj autotjun je priča za sebe, ali nezavisno od toga, naučio sam da slušam tu muziku i uživam u svim tim basovima, aranžmanima i ostalom. Trebalo mi je da se naviknem, jer sam ja počinjao sa gitarom pevajući pesme Čorbe i Dugmeta, prenosi Kurir.

Kad su u pitanju najbolji pevači u Švajcarskoj Neša kaže da najbolju prođu imaju Đani, Darko Lazić i Mile Kitić, ali i mnogi drugi.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare