GORI TORINO – HRVATSKI TRENER OPLEO PO SRBINU! Brutalno PONIZIO Radonjića, pa poručio: Dečko ima talenat, ali NIJE FUDBALER! 

Trener Torina, hrvatski fudbalski stručnjak Ivan Jurić, objasnio je zašto je odlučio da izvede iz igre srpskog reprezentativca Nemanju Radonjića posle samo 14 minuta provedenih na terenu.

Podsetimo, u gradskom derbiju protiv Juventusa Radonjić je ušao u igru u 60. minutu utakmice umesto Jana Karamoa, a već u 73. minutu Jurić odlučio da ga izvede. Hrvat je očito smatrao da je srpski reprezentativac najveći krivac za treći gol Juventusa.

„Postoje stvari koje mi je teško da razumem. Po mom mišljenju, kod njega postoji potpuni nedostatak poštovanja prema ovoj igri. Imao je svoje zadatke, ušao u igru i odmah počeo da radi neke druge stvari. To znači da nisi koncentrisan. Ovaj dečko ima talenat, ali očigledno je da za ovih šest meseci zajedničkog rada nisam uspeo da napravim fudbalera od njega“, ljut je bio Jurić nakon meča.

Radonjić je dobio šansu pri rezultatu 2:2 i tokom njegovog kratkog boravka na terenu Juve je postigao gol nakon kornera. Srbin je stajao sam na ivici kaznenog prostora, što se nije dopalo treneru Juriću.

„Prilikom kornera igrač mora da bude prisutan i spreman. Može da reaguje dobro ili loše, ali mora da bude na svojoj poziciji. Nama se često dešava da nismo koncentrisani, nekada to prođe bez kazne, ali danas smo platili“, dodao je Hrvat.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare