BAJDEN ĆE NAS POBITI, ON NE ZNA GDE JE, ali je komandant vojske i gura Ameriku u rat sa Rusijom i Kinom! BIVŠI LEKAR U BELOJ KUĆI ZALEDIO SAD! 

Bivši lekar u Beloj kući dr Roni Džekson upozorava da bi svi Amerikanci mogli da izginu zbog narušenog psihičkog zdravlja predsednika SAD Džoa Bajdena (80).

Džekson tvrdi da Bajden više od polovine vremena ne zna gde se nalazi, ali da je uprkos tome glavnokomandujući američke vojske, koji svakog dana zemlju vodi sve bliže i bliže ratu sa Rusijom i Kinom.

Zastrašujuća realnost

Doktor, koji je lečio bivše predsednike Donalda Trampa i Baraka Obamu, tvrdi da Bajden više nema sposobnost da rasuđuje i racionalno donosi odluke, što predstavlja opasnost po čitavu zemlju.
„Zastrašujuće je za našu zemlju da je Bajden glavnokomandujući američke vojske. Polovinu vremena on ne zna gde je, a svaki dan nas sve više približava totalnom ratu sa Rusijom i Kinom. Zbog opadanja njegovih kognitivnih sposobnosti svi ćemo izginuti!“, napisao je dr Džekson na Tviteru.

Lekar, koji je sada republikanski predstavnik u Predstavničkom domu Američkog kongresa, ranije je doveo u pitanje objektivnost i tačnost Bajdenovog godišnjeg zdravstvenog pregleda, na kojem je zaključeno da je s njim sve u redu. Doktor aktuelnog predsednika je, naime, objavio da je on „zdrav i živahan čovek od 80 godina“, koji je sposoban za obavljanje najviše funkcije u SAD, ali nije izneo nikakve detalje.

Dr Džekson je odmah posumnjao u verodostojnost Bajdenovog pregleda, navevši da je u pitanju „zataškavanje“ i „najobičnija farsa“. Istakao je da je Tramp, za razliku od Bajdena, radio kognitivne testove na zdravstvenom pregledu, te je naglasio da je sposobnost aktuelnog šefa Bele kuće da razmišlja i rasuđuje nestala.

Većina nacije u strahu

Osim dr Džeksona, i većina američke nacije počinje da sumnja u Bajdenovu sposobnost da vodi državu. Prema poslednjim istraživanjima Harvarda, čak 57 odsto Amerikanaca ne veruje da je on psihički zdrav da bude na poziciji predsednika SAD. 

Do tog zaključka su, očigledno, došli na osnovu njegovih bezmalo svakodnevnih ispada u javnosti. Bajden, naime, često deluje kao da ne zna gde je i da se izgubio, supruga Džil je uhvaćena kako mu pred jedan govor u ruku stavlja neku pilulu koju je on odmah progutao, dešava se da sa bine doziva mrtve ljude, ali i da se seća stvari iz prošlosti koje se zapravo nisu dogodile. Osim toga, njegova politika za veliki broj Amerikanaca je problematična, s obzirom na to da ljudi strahuju od svetskog rata ukoliko Bajden nastavi da provocira Rusiju i Kinu. Stoga mnogi misle da Bajden nije sposoban da završi ni ovaj mandat, a kamoli da se kandiduje za još jedan, koji najavljuje.

SAD idu u pravcu raspada

Republikanska kongresmenka, Trampova bliska saradnica Mardžori Tejlor Grin, ocenila je da zbog Bajdena i njegove administracije SAD idu ka podeli i raspadu, što je nazvala „nacionalnim razvodom“.
– Vašington i politički svet potpuno su se odvojili od pravih Amerikanaca i onoga šta narod misli i oseća. Svidelo se to nekome ili ne, idemo ka nacionalnom razvodu – kazala je Grinova.
Ona je pre malo više od nedelju dana predložila podelu SAD na države koje podržavaju demokrate i one koje podržavaju republikance. Njoj je dosta više da gleda Bajdena i njegove demokrate kako celu državu, ali i svet, vuku u propast.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare