SASLUŠAN JOŠ JEDAN SVEDOK U SLUČAJU HIRURGA SA VMA Tukao ženu 27 dana, prijateljica otkrila: „Videla sam povrede, rekla je da su od Nikole“

U slučaju Nikole Ostojića (48), hirurga sa VMA, koji je osumnjičen da je brutalno tukao suprugu I. O. (42) 27 dana u porodičnoj kući u Zemunu, danas je u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu održano drugo po redu saslušanje svedoka.

Prema informacijama, svedočila je prijateljica od I. O.

– Ona je izjavila da je videla povrede koje ima I. O. koja joj je rekla da ih joj je naneo Nikola. Takođe je navela da joj je Ostojić kao doktor pomagao i njoj i njenoj porodici – rekao je sagovornik iz istrage.

Prvi svedoci saslušani su pre 5 dana, tada je svedočila je kućna pomoćnica, odnosno, žena koja čuva decu i policajac koji je izašao na uviđaj.

– Reč je o ženi koja im je čuvala decu, na neki način obavljala je posao kućne pomoćnice. Ona je izjavila da je I. O. došla kod nje u stan 19. januara i tražila od nje da dođe kod njih u kuću, da pomogne sa decom. Takođe joj je rekla da je imala konflikt sa Nikolom i da je ona kriva za to što se dešava i dodala da ne želi da se to širi „okolo“. Inače, ta žena živi blizu porodice Ostojić. Kako je rekla, tada je znala da nešto nije u redu, da se nešto događa. Takođe je navela da je do sada videla da je reč o skladnoj porodici koja je dobro funkcionisala, da je iznenađena i šokirana i da joj je jako žao – rekao je sagovornik iz istrage, prenosi Blic.

Inače, Nikola je u sobi u Okružnom zatvoru sa tri cimera i dane provodi na lekovima za smirenje.

„On je stabilan, svestan je posledica dela koje je počinio. Normalno rezonuje i redovno uzima terapiju jer ima bolest kože pristiju na rukama. Takođe redovno uzima lekove za smirenje, jer pritvor nije njegovo prirodno okruženje. Brat mu redovno dolazi u posetu, bila mu je i sestričina, a ima i sestru u Švajcarskoj koja planira da dođe“, rekao je izvor.

On nije radio mesec dana, bio je na bolovanju, jer ima bolest zbog koje mu krvari koža na prstima i izgubio je osećaj u rukama“, rekli su za naš portal.

Treći osnovni sud u Beogradu odredio je 3. februara pritvor do 30 dana Nikoli Ostojiću (48), hirurgu koji se sumnjiči da je brutalno pretukao suprugu I.O. (42).

Pritvor mu je odrređen po zahtevu nadležnog Tužilaštva, a kako boravkom na slobodi, ne bi ponovio delo uticao na svedoka, kao i zbog uznemirenja javnosti i zaprećene zatvorske kazne, saopšteno je.

O slučaju hirurga koji je osumnjičen da je brutalno pretukao I. O. (42) u porodičnoj kući u Zemunu oglasilo se Treće osnovno javno tužilaštvo u kojem je saslušan.

„Nikola Ostojić uhapšen je 2. februara od strane PS Zemun po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva zbog sumnje da je od početka januara do početka februara u više navrata svoju suprugu šutirao nogama u telu i glavu i udarao rukama, te je udarao raznim predmetima kojima joj je naneo teške telesne povrede, davio je kablom, čupao za kosu, pretio, ponižavao i vređao, a povrede joj je naneo u predelu glave, butina, vrata, trupa, ruku, polomio joj je 4 rebra i levu laktičnu kost i naneo teške telesne povrede. Osumničeni se branio ćutanjem“, saopštili su iz tužilaštva.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare