UŽIVO, PARTIZAN – RADNIČKI: Kolorado prvi put na terenu! Crno-beli uz užasnu posetu u Humskoj najavljuju Večiti derbi 

Fudbaleri Partizana dočekuju Radnički 1923 u utakmici 23. kola Super lige Srbije.

Tok meča možete da pratite uživo na Kurir sportu.

Partizan – Radnički 1923

Prvo poluvreme:

2. minut – Preti Radnički

Evandro je sjajno šutirao sa ivice kaznenog prostora, golman Popović je morao da se ozbiljno namuči kako bi izbacio loptu u korner.

1. minut – Počela je utakmica, prvi kontatk sa loptom imali su gosti.

Partizan, Humska
foto: Printscreen

Poseta na stadionu Partizana izuzetno je loša nekoliko minuta pre početka utakmice, tome je verovatno doprineo ni malo atraktivan termin i loši vremenski uslovi u Beogradu, ali i poziv Grobara da „bojkotuju“ dolazak na stadion ovog ponedeljka.

Sastavi:

Partizan: Popović – Živković, Ilić, Vujačić, Urošević – Traore, Kolorado – Dijabate, Pantić, Menig – Rikardo.

Radnički 1923: Raičević – Vlajković, Mitrović, Miličić, Pecelj – M. Vidović, Zorić – Čolović, Vidosavljević, Evandro – Milunović.

Uoči meča:

Susret koji je trebalo da bude odigran u nedelju, odložen je zbog snega i vremenskih uslova, a novi termin je brzo zakazan.

Partizan se prvenstvu Srbije vraća posle poraza od Šerifa i ispadanja iz Lige konferencija, uprkos pobede u gostima rezultatom 1:0 u prvom meču. Nakon tog meča je Gordan Petrić obavestio igrače i čelnike kluba da podnosi ostavku i da će voditi ekipu na još nekoliko utakmica.

„Ja sam to rekao pre tri nedelje Ivici Kralju. Rekao sam mu da traži trenera kad dođe pauza za reprezentaciju. Dosta ljudi možda zna da sam karijeru igračku prekinuo zbog bolesti. Pred pripreme su mi rekli na pregledima da mi preskače srce, da imam mladež koji ide ka melanomu, tako da ne želim da provociram svoj organizam. Ja sam dobro, ali ne želim da provociram organizam, da se desi nešto što je bilo kad sam imao 31. godinu. I tada sam rekao da se traži novi trener kada bude pauza“, rekao je Petrić pred meč sa Radničkim.

Crno-belima je utakmica protiv Radničkog uvertira za večiti derbi i gostovanje Crvenoj zvezdi u petak, 3. marta.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare