„LJUBAV NE ZNA ZA GODINE, NE PITA KOJI DEO TELA LJUBIŠ“ Anđela i Zvezdan dobili poklone od fanova, Đuričićeva se odmah ozarila 

Anđelu Đuričić i Zvezdana Slavnića iznenadili su pokloni od fanova a oni su tako sanjivi iz kreveta ustali da ih pogledaju. Zvezdan je sve vreme bio mrzovoljan dok je Anđela sa ushićenjem otvara poklone koje su im obožavaoci spremili, a uz poklone stajala je i čestitka.

– Ovo se neće desiti – rekao je Zvezdan.

– Je l’ moguće? Sutra veče na žurki, kako si takav – rekla je Anđela.

– Možemo da se dogovorimo, nikad – rekao je Slavnić.

– Dobro, ja ću da nosim – rekla je Anđela.

Anđela je nakon toga videla posteljinu i ozarila se, a potom su i pročitali čestitku od fanova.

Anđela Đuričić
foto: PRINTSCREEN YOUTUBE

– Ljubav ne zna za godine, za sebičnost, za ponos, ne pita da li je prilika, da li je vreme i mesto, ne pita koji deo tela ljubiš, jer ćeš sigurno poljubiti svaki – pisalo je u čestitki na jednoj strani.

– Od života kidan, rasut na sve strane, doveden pred ponor, ugledao je svetlo, zacelio rane, našao je svog anđela – jedan Zvezdan. Živela je u bajci, kao princeza, sakri se ispod tame od suza njenih potekla je reka dok nije njega ugledala – jedna Anđela. I htelu su ljudi omče da im stave, ali morate znati, za ljubav niste krivi! Slavnići naši, ponosni smo jako, vaša je ljubav retka, čuvajte jedno drugo i samo to je vredni i dok vas vetrovi lome, vaša su srca jedno. Vaš Bungiš tim – pisalo je na glavnoj stranici čestitke.

Anđela Đuričić
foto: PRINTSCREEN YOUTUBE

Zahvalili su se fanovima tačnije „Bungiš timu“ i nastavili da otvaraju poklone.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare