„IZAŠAO JE IZ DŽIPA S TOMPUSOM, ŠUTIRAO I VIKAO“: Očevici saobraćajne nesreće u kojoj je stradala majka osmoro dece otkrili sve!

Vozač crvenog džipa u petak je u popodnevnim časovima u Vinogradskoj ulici u Surčinu svojim vozilom naleteo na pešake, inače supružnike, Svetlanu K. (54) i Nikolu Đ. (58). Tom prilikom Nikola je zadobio teške telesne povrede, a Svetlana, majka osmoro dece, je od povreda preminula posle tri dana borbe za život. Prema saznanjima Kurira, osumnjičeni vozač je Vujadin D. (49).

Vujadin je, kako saznajemo, uhapšen odmah posle udesa i tada mu je određeno zadržavanje do 48 sati,a kako saznajemo, on se sumnjiči za dva krivična dela – teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nanošenje teških telesnih povreda.

– S obzirom na to da je Svetlana preminula od povreda zadobijenih u udesu, krivično delo će najverovatnije biti prekvalifikovano – navodi izvor Kurira.

Kako saznajemo od očevidaca koji su bili na licu mesta sa Nikolom i Svetlanom, vozač džipa posle udesa nije pokazao nimalo empatije, ni poštovanja prema žrtvama saobraćajne nesreće koju je, kako se sumnja, izazvao.

– Vozio je sigurno preko 100 na sat, kada ih je udario nije on pozvao pomoć već žena koja je vozila iza njega. On je samo izašao iz automobila sa tompusom u ruci i krenuo nogom da sklanja đubre, da šutira i viče, dok su dvoje ljudi nepomičmno ležali na putu – rekli su naši sagovornici.

Podsetimo, Svetlana i Nikola su roditelji osmoro dece i njihova porodica preživela je pravu agoniju prethodnih dana. Svetlanu su po dolasku u bolnicu u petak prvo proglasili mrtvom, a onda porodici u nedelju saopštili da je živa, ali u kritičnom stanju.

Ipak, nije izdržala i preminula je u ponedeljak u prepodnevnim časovima.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare