BULIĆ PROGOVORIO O NEMAŠTALJKAMA U FUDBALU: Crnogorci su kontrolisali celo takmičenje! Bilo je ružnih scena, da prebiju fudbalere….

Aca Bulić, nekadašnji predsednik Zajednice prvoligaša, prisetio se stanja u fudbalu pre 15 godina, nameštaljki u fudbalskoj ligi SRJ i po sistemu „3 za 3“.

Dok je bio na čelu Zajednice srpskih prvoligaša, Aca Bulić je izbacio četiri crnogroska kluba iz organizacije, pa je objasnio zašto je do toga došlo.  

– Nisam ih ja izbacio, nego kada sam došao na čelo, neke stvari su se promenile. Radio sam za srpski fudbal, a to je bilo vreme kada su oni kontrolisali celo takmičenje. Ta četiri kluba su se takmičila u Superligi, i tako se dogovore da daju bodove Partizanu ili Zvezdi, pa se tako prvak znao unapred – kazao je za Kurir Bulić.

Kaže da je to radilo mnogo srpskih klubova.

 Nije se dešavalo da srpski klub ode u Crnu Goru i pobedi. Mojoj borbom i pokazivanjem da je to moguće, na noge su se digli i ostali srpski klubovi, tako da smo u jednom momentu došli do toga da su pojedini klubovi izgubili tu moć da rade šta su radili, pa su po kvalitetu ispali. Bilo je tu ružnih scena, da nam prebiju fudbalere. Generalno sam tu video ono šta se sada dešava. Čak sam imao i krvnu osvetu, zbog ubistva nekog Krvokapića. Od malena sam učen da se čuvam i tada sam bio pripremljen na taj način života. Onda se dešava da imamo problema sa nekim beogradskim pričama, sa svim onim koji su se sada otcepili, a to su isti ljudi, ista organizacija, sve je to isto, samo što sada trpi ceo srpski narod, a tada smo samo nas dvojica. Govorim o crnogorskom režimu, trenutno sada vladajućem, i o svim tim kriminalcima.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare