Ana Grozdanović pružila podršku Aleksandru Vučiću uoči sastanka u Briselu 

Mlada političarka i članica Socijalističke partije Srbije Ana Grozdanović, oglasila se putem društvenih mreža i pružila podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću  uoči sastanka u Briselu.

Ana je na svom Instagramu napisala da je „uz predsednika“, kao i da predaja nikada nije bila opcija.

– Naše državno rukovodstvo na čelu sa predsednikom RS Aleksandrom Vučićem očekuju izuzetno teški razgovori sa Aljbinom Kurtijem na temu normalizacije odnosa Beograda i Prištine. Srbija je privržena miru i stabilnosti u regionu, svesni činjenice da smo u prethodnom periodu bili konstruktivan partner EU i SAD u pokušaju traženja najboljih rešenja koja će ovaj region pribliziti trajnom miru a koji je preduslov za ekonomski i svaki drugi razvoj. ne samo Srbije već i regiona u celini.

– Važno je da budemo jedinstveni i mudri u očuvanju našeg nacionalnog interesa i da svi zajedno, pružimo podršku predsedniku AV da svojom mudrošću, znanjem i energijom sačuva Srbiju i njene građane i građanke od svega onog sto globalni procesi donose, čuvajući zemlju od rata, izolacije, nestasice hrane, lekova i energenata. U nekim proslim vremenima, ranija rukovodstva, niti su smela niti su mogla ali nisu ni želela da rešavaju “kosovski problem”, AV i sme, može ali i želi da Srbija ide napred i zato predsednice svi smo uz Vas jer predaja nikada nije bila opcija – piše na Aninom Instagram nalogu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare