„ZVEZDAN JE GAĐAO MOJE DETE FLAŠOM, ONA SE TRESLA“ Ana Ćurčić u suzama ispričala sukob njene ćerke i Slavnića 

Ana Ćurčić od kada je u svojoj potresnoj ispovesti ispričala detalje jezivog nasilja koje je doživljavala od svog bivšeg supruga Zvezdana Slavnića, ne prestaje da šokira iznošenjem novih detalja njihovog zajedničkog života. Ana je sada otkrila da je Slavnić jednom prilikom čak nasrnuo i na njenu ćerku iz prvog braka.

– On kad je bio četiri godine u zatvoru, ja sam imala slobodu da gledam televizor do kada hoću, a da ne razmišljam da li sam mu dovoljno pažnje posvetila. Da pričam sa drugaricom na telefon pet sati, koliko hoću, bila sam ograničena – započela je Ana.

Ana Ćurčić
foto: PRINTSCREEN YOUTUBE

– Ako ti kažem da je on bio ljubomoran na moju decu koliko ih volim. Moja ćerka, pre nego što će on da uđe, rekla je od A do Š sve mu sasula u lice. A to veče je bilo vrlo vrlo neprijatno, ona je mene pokupila i ja sam otišla da spavam kod nje. On je sedeo onako nadobudan pored nje i mene, pa mu je rekla za Saru sve i kakav je on otac, pa kako ona svoju majku gleda. Ona mu je to rekla, znaš kako zaštitnički prema meni. Ona mi je rekla da kupim stvari i da idem sa njom i da neću spavati tu, on je gađao flašom odmah. Dete mi se treslo, odmah mu je rekla da će da zove policiju, on odmah panika i kreće: „Cinkaroši“. Kada se dešavalo sve ovo, moje žensko dete pričalo na nivou kao ti i ja. Nema gore stvari nego videti nesrećnu majku – rekla je Ana kroz suze.

Ana Ćurćić
foto: PRINTSCREEN YOUTUBE

– Nisu slučajno deca degenerativna kad ovo gledaju – rekla je Zorica.

– A zamisli tek kada deca sa majkom to prolaze – rekla je Ana.

– Neka mi da Bog koliko god da poživim, ja ću posvetiti tebi – rekla je Zorica.

– Šta život donosi? Da ja sedim na klozetskoj šolji u „Zadruzi 6“. Ja sebe mogu da nazovem žrtvom psihičkog i fizičkog maltretiranja i teške manipulacije – rekla je Ana.

– Toliko sam, ne znam, kao nekada kada sam se radovala da ću da snimim album, sad se radujem ovome – rekla je Zorica.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare