NEVIĐENI SKANDAL USRED BEOGRADA! Opasna provokacija Kurtijevog režima, na sve načine žele da ponize Srbiju! 

Skandal u centru Beograda kada je obeležena proslava nezavisnosti lažne države Kosovo, opozicija koja na sve načine moli EU da ih dovede na vlast i kako rukovodstvo RTS nastavlja da razbacuje novac od građane ove nedelje su teme u emisiji „Replika“.

NEVIĐENI SKANDAL USRED BEOGRADA! Opasna provokacija Kurtijevog režima, na sve načine žele da ponize Srbiju!

Bura oko milionskih zloupotreba na RTS se ne stišava, a analitičar Stevica Deđanski kaže da se nada da će ovo katastrofalno rukovodstvo doživeti kraj i snositi posledice. 

– Ovo rukovodstvo RTS uopšte nije trebalo da bude postavljeno, a posebno ne da bude reizabrano. Građani već dugo imaju problem sa Javnim servisom, ne mogu se gledati utakmice reprezentacije Srbije, jer oni ne kupe prava i slično. Ovo mora imati epilog. Ne može biti samo kraj, pa idemo u penziju. Ko je oštetio toliko državu mora biti progonjen, kažnjen i na naslovnim stranama medija –ocenjuje Deđanski.

Proslava nezavisnost tzv. Kosova usred Beograda jeste skandal koji nije smeo da se dozvoli, ocenjuje analitičar Marko Matić.

– U pitanju je i veoma opasna provokacija od strane prištinskih institucija i Kurtijevog režima. Ta kancelarija koja postoji u Beogradu ne predstavlja nikakvu „državu“ Kosovo, već je to samo oficir za vezu i samo nastavlja sa provokacijama. Ovo je razlog za otkazivanje gostoprimstva sadašnjem  njihovom oficiru – podvlači Matić.  

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare