UŽAS! UČENIK OD 120 KG PREBIO PROFESORKU USRED ŠKOLE: Jednim udarcem je onesvestio JEDVA GA OTRGLI OD SLABAŠNE ŽENE  

Policija na Floridi objavila je uznemirujući snimak nadzorne kamere iz srednje škole na kome se vidi brutalan napad učenika na pomoćnicu profesora nakon što mu je oduzela konzolu za video igre tokom časa.

Kancelarija šerifa okruga Flagler saopštila je da se incident dogodio u srednjoj školi Matanzas u Palm Koustu na Floridi u utorak i saopštila da je učenik (17) priveden i optužen za krivično delo teškog napada sa telesnom povredom.

Profesorka mu je prethodno oduzela konzolu što ga je iznerviralo. Mediji prenose da je u pitanju osoba sa posebnim potrebama.

Na snimku se vidi učenik od 123 kilograma koji se zatrčava na profesorku, jednim udarcem je obara na tlo, a zatim nastavlja da je pesniči i šutira.

Grupa ljudi ga je jedva otrgla od profesorke. Na snimku se vidi i da je profesorka ležala nekolika minuta pre nego što je uspela da se pridigne.

Šerif Rik Stali rekao je da je mogla biti ubijena.

– Ovo je moglo biti ubistvo. Kad tako gurnete ljude, udare se u glavu, nikad se ne zna ishod – rekao je Stali.

Na snimku hapšenja čuje se kako učenik govori „j*bote“ jednom od zamenika šerifa dok ga privode.

– Ne želim da idem u zatvor – rekao je osumnjičeni.

U izveštaju o hapšenju se navodi da je učenik bio uznemiren što mu je profesorka oduzela konzolu i da je vikao da će je „prebiti svaki put kad mu je oduzme“.

Profesorka je odvedena u lokalnu bolnicu i puštena je na kućno lečenje. Veruje se da ima slomljena rebra i značajne modrice, ali šerifova kancelarija ne zna pun stepen njenih povreda.

– Verujem da neće dolazi na posao najmanje nekoliko nedelja ako uopšte planira da se vrati. Postupci učenika su apsolutno užasni i potpuno nepoželjni. Nadamo se da će žrtva moći da se oporavi psihički i fizički od ovog incidenta – navodi Stali i dodaje da je sreća što su ostali učenici i zaposleni brzo uspeli da ga otrgnu od profesorke.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare