PROBLEM ZA PARTIZAN? Slavni Evroligaš „pazari“ u Beogradu – želja je talentovani košarkaš! 

U proteklom periodu mnogi košarkaši crno-belih nalaze se u usponu forme, te je očekivano bilo da će određeni broj njih privući pažnju najvećih klubova sa Starog kontinenta.

Jedan od klubova koji gledaju ka Beogradu i već razmišljaju o sklapanju tima za narednu sezonu jeste izraelski Makabi.

Nema sumnje, kao i mnoge ekipe, tako će i Partizan želeti da zadrži okosnicu ekipe i u narednoj sezoni, ali biće pitanje da li će uspeti da to i uradi.

Naime, „ponos Izraela“ zainteresovan je za usluge Jama Madara, reprezentativca te zemlje, prenose tamošnji mediji.

Pored njega, Makabi na radaru ima još jednog reprezentativnog organizatora igre, Tamira Blata, koji igra prilično dobru sezonu u berlinskoj Albi.

Podsetimo, Madar je u Beograd stigao pre dve sezone iz Hapoela iz Tel Aviva, a draftovan je 2020. kao pik Boston Seltiksa, za koje je nastupao u letnjoj ligi.

Ipak, u ovom trenutku neizvesno je da li će talentovani plejmejker nastaviti karijeru u Beogradu i naredne godine, dok „ponos Izraela“ ima ideju da dodatno ojača plejmejkersku liniju, pošto su nedavno potpisali novi ugovor sa sjajnim Lorencom Braunom.

Ostaje nam da vidimo kako će se situacija dalje razvijati, ali kao i svakoga leta, dolasci i odlasci su neminovnost kod svih klubova u Evropi, pa je teško očekivati da će na to ostati imun i Partizan.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare