DRAMA! IZBACIVAČ SPASIO DESETINE ŽIVOTA: Zaustavio čoveka koji je s puškom ušetao u bar i krenuo u KRVAVI PIR! 

Izbacivač u noćnom klubu u Nigeriji uspeo je zahvaljujući poznavanju borilačkih veština da spasii desetine života jer je zaustavio čoveka koji je puškom ušetao u bar.

Izbacivač u noćnom klubu imena Harrison pravi je junak u Nigeriji. On je uspio spasiti brojne živote nakon što je zaustavio čovjeka s puškom koji je ušao u klub u svom planiranom krvavom piru.

Napadač je ušao u klub držeći u rukama pušku AK47. Krenuo je u krvavi pir kojeg je planirao, no srećom nije zapucao odmah, pa je zaustavljen u svom pohodu.

Izbacivač Harrison odlučio je da reagujei kada je video da ovaj čovek nosi pušku. Hrabro je krenuo na napadača i iskoristio je poznavanje borilačkih veština da bi ga zaustavio.

Harrison je čovek koji je učitelj Krav Mage. Pored trenerskog posla radi kao i izbacivač u ovom noćnom klubu i pokazao je da zaslužjje svaki cent koji je zaradio.

„Ovo je Harrrison – čovek kojeg je Bog poslao da spasi brojne živote u Swift Baru u gradu Enugu. Harrison je radio kada je u klub ušetao napadač držeći AK 47. Želeo je ubiti što je više moguće ljudi, ali je Harrison svima spasio živote“, navode nigerijski mediji.

borilačke veštine, napadač

Prava je sreća da je ovaj momak poznavao borilačke sportove. Uspeo je da spasi brojne živote jer je napadač došao s ciljem da napravi potpuni haos u klubu.

Krav Maga je borilački sport kojeg je razvila izraelska vojska i policija. Fokusiran je na odbranu na ulici i koriste se tehnike za brzu i efektivnu zaštitu od napadača.

Koriste se različite tehnike koje uključuju udarce laktovima, kolenima, razna gušenja kojima se ugrožena osoba može zaštiti od napadača.

Danas se ova tehnika koristi širom sveta. Očigledno je veoma isplativo trenirati je, a dosta je i civila koji je koriste.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare