DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 25. FEBRUAR! Vage mešaju ljubav i posao, Strelčevi zaboravni, a evo kojem znaku je najslabije zdravlje 

Venera je u Ovnu, ali se Saturn nalazi na samom kraju znaka Vodolije, pa donosi čišćenje zaostalih stvari iz prošlosti.

OVAN

LJUBAV: Bićete okruženi privlačnim osobama i imaćete sreće u ljubavi. POSAO: Moguće je da ćete trpeti zbog zastoja u tokovima novca ili administrativnih problema. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

BIK

LJUBAV: Lako se može desiti da ožive osećanja za nekog iz prošlosti. POSAO: Možete imati problema sa nadređenima jer ste u ovom periodu skloni nepoštovanju autoriteta. ZDRAVLJE: Slabo.

BLIZANCI

LJUBAV: Možete imati problema i u ljubavnim i prijateljskim odnosima zbog mešanja ljubavi i prijateljstva. POSAO: Moguć rad u timu i sa prijateljima, ali i prepreke. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

RAK

LJUBAV: Mogli biste imati većih problema u komunikaciji, jer nećete izražavati sebe na pravi način. POSAO: Neće vam biti do posla, potpuno će vas zaokupiti druge stvari. ZDRAVLJE: Osetljivo.

LAV

LJUBAV: Izabrana osoba bi mogla da se oseća nezadovoljno, a to će izazvati krizu u odnosu. POSAO: Bavićete se manipulacijom tuđim novcem ili marketingom. ZDRAVLJE: Prehlada. 

DEVICA

LJUBAV: Usmereni ste na druge oblasti života, pa je moguće da ne bude nekih naročitih prilika za ljubav. POSAO: Moguće je da ćete imati finansijskih poteškoća ili nepredviđene troškove. ZDRAVLJE: Nervoza.

VAGA

LJUBAV: Uživaćete u stabilnom ljubavnom odnosu. POSAO: Mogući su problemi zbog mešanja posla i zadovoljstva ili pak nepažnje pri manipulaciji tuđim novcem. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Tajna ljubav ili veza na daljinu mogla bi da dovede do problema i razočarenja. POSAO: Bićete skloni pravljenju grešaka, što će loše uticati na vašu karijeru. ZDRAVLJE: Prehlada.

STRELAC

LJUBAV: Imaćete problem da ostvarite konstruktivnu komunikaciju sa partnerom. POSAO: Nešto ste zaboravniji, zbog čega treba da obratite više pažnje i koncentrišete se. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC

LJUBAV: Vaš ljubavni život neće biti zadovoljavajući, zbog toga što već neko vreme ulažete energiju u pogrešnu osobu. POSAO: Doživećete brojne probleme u procesu rada. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

VODOLIJA

LJUBAV: Bićete loše raspoloženi, zbog čega ćete imati male šanse za ljubav. POSAO: Nalazite se u vrlo povoljnom periodu za akademski rad ili na planu usavršavanja. ZDRAVLJE: Nestabilno.

RIBE

LJUBAV: Ostvarićete nova poznanstva, ali to neće pomoći jer ćete verovatno misliti na nekoga iz prošlosti. POSAO: Možete imati problema u partnerskom poslu zbog nepoštenja partnera. ZDRAVLJE: Promenljivo.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare