ZAKAZANA SEDNICA U HUMSKOJ! Zaseda UPRAVNI ODBOR! Spremaju se PROMENE u PARTIZANU!?

Sednica Upravnog odbora Partizana održaće se 26. februara.

Daleko je Partizan od borbe za titulu u Superligi Srbije, crno-beli su ispali u Kupu, a sinoćna eliminacija od Šerifa u Ligi konferencija dodatno je uzburkala strasti u Humskoj. Protesti navijača sve su žešći, traže se krivci za još jednu katastrofalnu sezonu i odgovor na to pitanje mogao bi da „padne“ već u ponedeljak. 

Naime, iz Humske su javili da će 26. februara biti održana sednica Upravnog odbora Partizana sa temom, analiza dosadašnjih rezultata i odgovornosti za iste. 

Crno-beli zaostaju deset bodova za Crvenom zvezdom i izvesno je da će pehar ponovo na Marakanu. Partizan je eliminisan u prvom kolu Kupa od Radničkog iz Sremske Mitrovice, a evropski put završen je sinoć šokantnim porazom od Šerifa u Humskoj. 

Sve to, ali i mnoge druge stvari koje se proteklih meseci dešavaju u Partizanu naterali su navijače za najveći protest u poslednjih nekoliko godina. Grobari su se juče okupili pred duel sa Šerifom kako bi izrazili svoje nezadovoljstvo povodom rezultata. Sve to se prenelo i na tribine, a tokom celog meča je uprava bila „na tapetu“.  

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare