Saznajemo: Saslušani prvi svedoci u slučaju hirurga sa VMA osumnjičenog da je 27 dana tukao suprugu u Zemunu

Prvi svedoci u slučaju Nikole Ostojića (48), hirurga sa VMA, koji je osumnjičen da je brutalno tukao suprugu I. O. (42) 27 dana u porodičnoj kući u Zemunu, saslušani su danas u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu.

Prema našim informacijama, svedočila je kućna pomoćnica, odnosno, žena koja čuva decu i policajac koji je izašao na uviđaj.

Nikola u sobi u Oružnom zatvoru sa tri cimera i da dane provodi na lekovima za smirenje.

„On je stabilan, svestan je posledica dela koje je počinio. Normalno rezonuje i redovno uzima terapiju jer ima bolest kože pristiju na rukama. Takođe redovno uzima lekove za smirenje, jer pritvor nije njegovo prirodno okruženje. Brat mu redovno dolazi u posetu, bila mu je i sestričina, a ima i sestru u Švajcarskoj koja planira da dođe“, rečeno je za naš portal.

Inače, supruga I. O. (42) je imala operaciju pre 10 dana i nakon što je izašla iz bolnice nakon operacije preuzela je brigu o troje maloletne dece.

„Ona je imala operaciju lakta, bila je na ortopediji i puštena je iz bolnice. Sa njom je njihovo troje maloletne dece“, rekao nam je sagovornik iz istrage slučaja.

Nikola je, kako se sumnja, zlostavljao I. O. 27 dana, navodno su sve posmatrala deca. Za to vreme, hirurg sa VMA je bio na bolovanju.

„On nije radio mesec dana, bio je na bolovanju, jer ima bolest zbog koje mu krvari koža na prstima i izgubio je osećaj u rukama“, rekli su za naš portal.

Treći osnovni sud u Beogradu odredio je 3. februara pritvor do 30 dana Nikoli Ostojiću (48), hirurgu koji se sumnjiči da je brutalno pretukao suprugu I.O. (42).

Pritvor mu je odrređen po zahtevu nadležnog Tužilaštva, a kako boravkom na slobodi, ne bi ponovio delo uticao na svedoka, kao i zbog uznemirenja javnosti i zaprećene zatvorske kazne, saopšteno je.

O slučaju hirurga koji je osumnjičen da je brutalno pretukao I. O. (42) u porodičnoj kući u Zemunu oglasilo se Treće osnovno javno tužilaštvo u kojem je saslušan.

„Nikola Ostojić uhapšen je 2. februara od strane PS Zemun po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva zbog sumnje da je od početka januara do početka februara u više navrata svoju suprugu šutirao nogama u telu i glavu i udarao rukama, te je udarao raznim predmetima kojima joj je naneo teške telesne povrede, davio je kablom, čupao za kosu, pretio, ponižavao i vređao, a povrede joj je naneo u predelu glave, butina, vrata, trupa, ruku, polomio joj je 4 rebra i levu laktičnu kost i naneo teške telesne povrede. Osumničeni se branio ćutanjem“, saopštili su iz tužilaštva.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare