SAČEKUŠA ZA NAVIJAČE ŠERIFA: Simpatizeri kluba iz Moldavije brutalno pretučeni na Autokomandi KRVAVI ZAVRŠILI NA VMA

Više navijača moldavskog Fudbalskog kluba Šerif zadobilo je povrede u tuči navijača koja se dogodila oko 21 sat na Bulevaru oslobođenja u blizini Autokomande.

Moldavce su prema nezvaničnim informacijama medija napali navijači Partizana.

Nakon izbijanja haosa na jednom parkingu prolaznici su alarmirali policiju, a intervenisalo je više timova 192 i patrola PS Savski Venac.

– Krenuo sam u prodavnicu kada se odjednom pojavila gomila momaka. Izbila je tuča u kojoj se čuo ruski i neki drugi jezik, a potom su se začule policijske sirene – rekao je jedan od prolaznika, prenosi Kurir.

Desetak osoba za koje se sumnja da su navijači Partizana napali su četvoricu simpatizera kluba iz Modavije.

– Navijači Šerifa nisu imali nikakva obeležja i krenuli su u prodavnicu. Na parking su ih sačekali kako sumnjamo navijači Partizana i jednostavno pretukli. Dvojica gostiju su sa povredama prevezena na VMA gde im se ukazuje pomoć. Njihovi drugovi prošli su sa lakšim povredama i bili su više uplašeni, ali su odbili medicinsku pomoć. Pregledani su snimci svih nadzornih kamera i imamo indicije ko su vinovnici tuče pa se za njima traga. U istragu su uključene i kolege iz javnog reda i mira koji imaju iše iskustva a navijačkim grupama – rekao je izvor iz istrage.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare