Partizan večeras od 18.45 časova overava plasman u osminu finala Lige konferencije – Šerif pada u Beogradu!

Fudbaleri Partizana večeras (18.45) igraju protiv moldavskog Šerifa revanš utakmicu šesnaestine finala Lige konferencije.

Crno-beli su trijumfovali u Kišinjevu pre sedam dana i sada pred svojom publikom imaju lepu priliku da overe plasman u narednu rundu. Trener Partizana Gordan Petrić ima problema sa igračima, pošto Fejsa i Natho imaju temperaturu, Vujačić je isključen u prvom meču, a Andrade povređen.

– Biće zahtevna utakmica. Šerif ima brze i jake igrače. Dosta ljudi gleda ovaj meč kao rešavanje problema, ja ne! Ponekad osećam da smo mašina za pravljenje novca, a mi bi trebalo da rasteretimo momke, da ne razmišljaju hoće li Partizan dobiti ovo ili ono. Samo da igraju – rekao je Petrić i dodao:

– Šerif će morati da rizikuje, a mi moramo da budemo pametni i koncentrisani. Pitate me kako sam trgao Rikarda? Rekao sam mu gde je najjača struja u Zemunelu i onda se trgao. Ha-ha-ha. Takvi su špicevi, neće ih šut, a kad se otvori, onda taj stil drže u niz utakmica, prenosi Kurir.

Partizan – Šerif 18.45 (TV Arena sport, RTS) Beograd. Stadion: FK Partizan. Kapacitet: 29.775.

Sudija: Andreas Ekberg (Švedska).

Partizan (4-2-3-1): Popović – Filipović, Marković, Saničanin, Urošević – Fejsa, Belić – Dijabate, Natho, Menig – Rikardo.

Trener: Gordan Petrić.

Šerif (4-3-3): Koval – Zahuri, Garananga, Kiki, Kpozo – Diop, Badolo, Kjabu – Talal, Atijemven, Tapsoba.

Trener: Roberto Bordin.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare