BILAL BRAJLOVIĆ NAPUŠTA ZADRUGU? Isplivao snimak na kojem se čuje njegov datum izlaska, ova zadrugarka se odmah uspaničila

Jutjuber i zadrugar Bilal Brajlović će morati da napusti rijaliti šou program „Zadruga 6“ kako bi otišao kod doktora i u potpunosti rešio problem koji je imao sa nedavnim prelomom butne kosti.

Naime, Bilal je pre nekoliko meseci napustio „Zadrugu“ kada je polomio butnu kost jer u Beloj kući nije imao uslove za oporavak, pa mu je produkcija izašla u susret da izađe iz rijalitija kako bi dobio adekvatnu negu.

Bilal Brajlović
foto: Printscreen

Bilal je juče razgovarao sa Milicom Veselinović i poverio joj se da će danas napustiti rijaliti kako bi opet posetio lekara.

– Šta ćeš ti sutra kad ja odem? – pitao ju je Bilal, a ona je ostala zatečena.

Veselinovićevoj se nije dopalo što joj Brajlović nije odmah saopštio datum izlaska.

– Kad ideš? Što mi to nisi saopštio? Kad si planirao to da mi kažeš? – pitala ga je Milica, a Ana Ćurčić ga je odbranila:

– Rekao je pre neki dan. U četvrtak.

Milica je zatim zaključila da će se Brajlović, iako izlazi iz zdravstvenih razloga, brzo vratiti u rijaliti, a ako je pogrešila u proceni, rešiće problem na drugi način.

– Okej, ako se Bilal ne vrati odmah u petak ujutru, tačnije četvrtak uveče, pakujem stvari i idem u Bosnu u Sarajevo.

On je danas otišao sa imanja, a kada će se vratiti nije poznato.

Podsetimo, Brajlović je za kratko vreme u rijalitiju uspeo da napravi nemir mnogim zadrugarima, a najšešći sukob jde imao sa Filipom Carem koji je pre nekoliko noći nasrnuo na njega, ali na svu sreću obezbeđenje i zadrugari su sprečili da dođe do incidenta.

Detaljnije u nastavku.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare