STEFAN KARIĆ SE ŽENI!? Bivši zadrugar spreman da stane na ludi kamen! 

Bivši učesnik rijalitija „Zadruga“, Stefan Karić pre nekoliko meseci raskinuo je višegodišnju vezu sa Jovanom Ljubisavljeć, a na iznenađenje mnogih, sada je najnovijom objavom svima jasno stavio do znanja da je spreman da stane na ludi kamen i da osnuje porodicu.

Bivši zadrugar se oglasio na društvenoj mreži Instagram, pa je istakao da se plaši da neće naići devojka sa kojom će se skrasiti, jer kako kaže sve su se već udale.

– Sve se udadoše, tačno sam ovaj prvi krug propustio. Nema veze, vidimo se u sledećem krugu– napisao je Stefan Karić na svom Instagram profilu.

 

Podsetimo, Karić je čitavih deset meseci, tokom trajanja pete sezone rijaliti šou-programa „Zadruga“, bio veran Jovani Ljubisavljević, koja ga je strpljivo čekala u domu njegovog oca Osmana. Ipak, nedugo nakon što su se ponovo sastali, par je stavio tačku na ljubavnu romansu.

Iako važi za velikog zavodnika i miljenika, srce Stefana Karića uspela je da osvoji misica Dijana Milojković, koja je nakon duge veze sa njim izgubila bitku sa opakom bolešću i preminula 2019. godine.

Nakon nje, bivši zadrugar imao je više potencijalnih supruga, ali se ni sa jednom nije skrasio.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare