KRVAVI RAT KAVČANA I ŠKALJARACA POČEO PRE TAČNO 8 GODINA! Radoman izrešetan u garaži na Novom Beogradu OVAKO JE SVE KRENULO

Cetinjanin Goran Radoman (37)brutalno je likvidiran pre tačno osam godina kada je zvanično i počeo rat dva kotorska klana, koji je do tog momenta bio jedinstven!

Radoman je, podsetimo, brutalno likvidiran 20. februara 2015. u garaži zgrade u kojoj je živeo sa porodicom na Novom Beogradu, iako je njegovo ubistvo godinama bilo nerasvetljeno, prošle godine u emisiji „Slučaj“ na televiziji Insajder otkriveno je da je Radomana likvidirao Beograđanin Luka Starčević (31) koji je uhapšen 2020. godine u Brazilu, piše Kurir. Starčević se navodno, u toj zemlji tereti za još tri ubistva među kojima je i likvidacija Zaječarca Marjana Jocića (39).

– Istražitelji su tokom uviđaja prikupili brojne dokaze, među kojima i DNK trag Starčevića. Naime, njegovi otisci su nađeni ispod Radomanovog blindiranog „BMW“ i to na GPS uređaju za praćenje – podseća izvor i dodaje da je srpska policija sumnjala da je on ubijen u Španiji.

– Osumnjičeni je nakon zločina uspeo da pobegne iz zemlje, a za njim je tada raspisana Interpol poternica. Sumnja se da se Beograđanin prvo skirivao u Španiji, a zatim otišao u Brazil, gde je 2020. i uhapšen.

Nakon serije ubistava u Brazilu te 2020. tamošnja policija uhapsila je lokalnog narko-bosa iz Sao Paula i njegovu desnu ruku Luku Marića, koji je kod sebe imao hrvatski pasoš. Identifikacijom je utvrđeno da je Marić zapravo Starčević i tada je otkriveno da je osumnjičeni za tri ubistva u Brazilu, a Srbije je 13. oktobra 2020. tražila njegovo izručenje zbog sumnje da je ubio Gorana Radomana.

Jedinstveni kotorski klan raspao se u dva tabora – kavački i škaljarski klan, a razlog rata je navodno vredni nestanak tovara kokaina u jednom stanu u Valensiji. Radoman je navodno, bio zadužen za taj kokain, pa je on samim tim i prva žrtva nemilosrdnog rata koji traje iako su neke od vođa i visokopoziconiranih pripadnika klanova ubijeni, uhapšeni ili u bekstvu.

Pomorac

Krcat dosije

Goran Radoman zvanično je bio pomorac i vlasnik pomorske firme. Navodno, firma mu je služila kao paravan za šverc kokaina iz Južne Amerike, ali za krivična dela u vezi s tim nikad nije hapšen. Imao je krivični dosije, ali za druga dela.

– Bio je optužen da je 2001. sa saradnikom počinio razbojništvo u Beogradu, tako što je upao u stan, pretukao vlasnika i odneo vredne stvari. Radoman je bio u zatvoru na Kubi, gde je 2012. osuđen na sedam godina zbog izazivanja saobraćajne nesreće u kojoj je poginula jedna Kubanka, ali je izručen Srbiji – podseća izvor.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare