JEZIVA ISPOVEST DEDE UBIJENE DEVOJČICE (2) IZ ZAJEČARA! Očuh tukao i starijeg sina, majka decu zaključavala u kući da BI SKITALA

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru uhapsili su M. N. (25) iz okoline Vlasotinca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici sa smrtnim ishodom.

Policija je uhapsila i njegovu vanbračnu suprugu J. T. (23) iz okoline Zaječara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo zanemarivanje i zapuštanje maloletnog lica.

Novinarka Kurir TV Danica Canić razgovarala je sa dedom ubijene devojčice koga je prvo pitala da li je neko iz familije primetio da je dete zlostavljano.

– Primetio je samo komšija. Moja ćerka je izjavila da je beba pala i da se tako ubila – rekao je devojčicin deda N. V.

Uhapšena majka ima još dvoje dece s njegovim sinom, a deda kaže da nije bilo slučajeva zlostavljanja.

– Ona ih nije zlostavljala. Htela je neki put da ih ostavi zaključane i da ide da skita, ali ih nije tukla – kaže deda.

Kako kaže, primetio je da je očuh i ranije imao nasilničke sklonosti.

– Udarao je starijeg unuka o krevet i o zemlju. Zvali su me da idem da ga pokupim. Uzeo sam dvoje dece da žive sa mnom i sa sinom, ali mi ćerkicu nisu dali, a tako je odlučio i Centar za socijalni rad. Ali rešenje još nismo dobili – priča deda.

Dodaje da je trebalo da je vidi kobnog dana kada se desila nezapamćena tragedija.

– Pre mesec dana sam je video poslednji put, juče sam hteo da je vidim, ali mi je snaja nije donela. I sad ću da je vudim u sanduku.

Ubijeno dete je prevremeno rođena beba u osmom mesecu.

– Išla je tri četiri puta za Beograd kako bi je spasli. Posle je lepo napredovala, ali nažalost, sad nam je dom zavijen u crno. Idemo po običaju, sahranićemo je i borićemo se da druga deca žive sa mnom i sa sinom, a ne s nekim ko ih maltretira.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare