Đoković pomerio obraćanje! Hoće li konačno pokrenuti lavinu koju je najavio u Melburnu?

Novak Đoković obratiće se javnosti u sredu od 14.00, vreme je za nove izazove i nove napade na titule posle Australijan Opena, piše Sportal.

Iako je obraćanje najavljeno za 13 časova, ono je pomereno i sat kasnije će Đoković biti pred medijima. 

Na teniskim terenima „Novak“ na Dorćolu, Đoković će odgovarati na pitanja medija i najaviti naredne izazove u sezoni. Osvojio je 22. Grend slem, došao je do 377. nedelje na vrhu ATP liste, ali gladan je uspeha i želi da zacementira mesto najuspešnijeg tenisera svih vremena. Sada je pod znakom pitanja njegova američka turneja zbog mera ulaska u zemlju, a svakako će vreme brzo proleteti do sezone na šljaci. Tu mnogi očekuju borbu na sve ili ništa između njega i Rafaela Nadala, na Rolan Garosu.

Zanimljivo je da Novak nije imao zvanična obraćanja posle Australijan opena i svečanosti fotografisanja u gradu, dan posle finala. A konferencija posle finala bila je burna jer je Novak bio ogorčen.

– Razmišljao sam u ove dve sedmice da li želim nešto da objavim na društvenim mrežama, da pokažem slike kroz šta sam sve prolazio i u narednih nekoliko dana ću objaviti –  rekao je Novak, ali do toga nije došlo. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare