DETE BEŽALO OD OČUHA MONSTRUMA, POLICIJA NAŠLA IŠČUPANU KOSICU: Uviđaj u kući gde je očuh nasmrt pretukao dete (2) trajao 3 sata

U stanu u Zaječaru gde je očuh M. N. iz Vlasotinca nasmrt isprebijao devojčicu (2), dok je, kako su sumnja, majka deteta znala za to, policija je oko tri sata obavljala uviđaj.

– Kod nas je policija došla i pitala šta smo čuli. Nažalost, mi stvarno, valjda zbog pojačanog televizora, nismo čuli ništa. Onda su otišli u njihov stan i tamo se zadržali do 21 sat. Bilo je, čini mi se, više od desetak policajaca i inspektora – kaže nam komšija.

Prema dosadašnjim saznanjima, očuh M. N. je tukao devojčicu po telu i glavi sve dok nije izgubila svest. Onda ju je majka odnela do bolnice gde je dete i preminulo od posledica povreda.

– Uviđajem mesta zločina, između ostalog, treba da utvrdimo da li je dete udarano delovima nameštaja, stolicom, nekim predmetom. Takođe, za istragu je bitno i da li je osumnjičeni dete udarao o zid. Tragovi koje smo pronašli, zbog istrage koja je u toku, ne možemo u potpunosti otkrivati javnosti. Možemo reći samo da smo pronašli iščupanu kosicu devojčice. Otkrili smo i da je dete bežalo od osumnjičenog na osnovu materijalnih dokaza, kao i tragove krvi za koju će se tek utvrditi da li pripada devojčici. Pronašli smo i delove iscepane dečije garderobice – saznaje Kurir od izvora bliskog istrazi.

Inače, prilikom hapšenja majka devojčice je jezivo plakala dok je očuh ćutao. Tek nakon poduže ćutnje rekao je da je dete „nije mnogo tukao“ i da ga je nerviralo jer devojčica plače.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare