ANĐELKA PRPIĆ MORA DA RADI U ŠESTOM MESECU TRUDNOĆE: Glumica ostavila dečka kod kuće i uhvaćena u Beogradu s OPASNIM FRAJEROM

Druga sezona hrvatsko-ukrajinske kriminalističke serije „Ćutanje“ snimala se proteklog vikenda u Beogradu, a u kadar su konačno stali Goran Bogdan i Anđelka Prpić.

Popularna glumica je u šestom mesecu trudnoće, ali je morala da završi započeti posao. Snimanje joj nije teško palo, jer odavno, kako je priznala, želi da radi s Goranom Bogdanom.

Veliko pojačanje ovog projekta je Branka Katić, koja igra lik Mile, dok Anđelka tumači Jelenu.

Veliki TV hit prikazan na striming platformi HBO maks i doneo je publici potresnu priču o prostituciji i trgovini ljudima preko granica istočne Evrope, zasnovanu na romanima Draga Hedla, a u režiji Dalibora Matanića, koji je objavio fotografije Anđelke i Gorana iz centra Beograda.

Poznate junake nalazimo udaljene jedne od drugih. Olga, koju tumači Ksenija Mišina, potpuno je posvećena humanitarnoj pomoći za izbeglice i civile u Ukrajini. Stribor, kog igra Goran Bogdan, upravo je dočekao objavljivanje Horvatićeve (Leon Lučev) autobiografije, koju je on napisao. Knjiga postiže veliki uspeh, a njegovo ime nije na koricama. Vesna (Sandra Lončarić) nakon napada na Vladimira radi na važnim slučajevima kao glavna inspektorka. U drugoj sezoni važnu ulogu u pokretanju zapleta dobiti će dve jake žene, koje igraju Branka i Anđelka.

Status zvezde Anđelki Prpić u Hrvatskoj doneo je sitkom „Andrija i Anđelka“. Serija je bila prikazivana na RTL, kanal s nacionalnom frekvencijom. Nedavno je završena čak peta repriza ovog projekta.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare