ŽENA POBEGLA OD OTMIČARA NAKON GODINU DANA Uletela na pumpu, pa uradila nešto KLJUČNO: „Bila je bosa, imala TRAGOVE na vratu“ 

Žena koju je pre godinu dana oteo 57-godišnji muškarac uspela je da pobegne, tako što se zaključala na benzinskoj pumpi.

Žena koja je kidnapovana pre skoro godinu dana, dok je putovala širom zemlje, uspela je da pobegne svom otmičaru u Nju Džersiju.

Vlasnik benzinske pumpe Bobi Madan rekao je da je žena uletela na pumpu 7. februara i da je čuo vrisku i viku iz svoje kancelarije. Utrčala je u prodavnicu i zaključala vrata za sobom, prenosi Dnevnik.hr

Madan je rekao da je video čoveka kako trči za njom, ali kada nije uspeo da uđe u zaključanu benzinsku pumpu, okrenuo se i otišao.

„Bila je potresena – plakala je. Rekla nam je da je kidnapovana oko godinu dana“, rekao je Madan za CNN.

Žena je, kako je opisao, imala tragove na vratu i bila je bosa. Rekla je da je počela da planira bekstvo nakon što je tokom prethodne posete videla rezu na vratima benzinske pumpe.

Džejms V. Parilo (57) optužen je da je kidnapovao ženu koju je upoznao u Novom Meksiku prošle godine, putovao sa njom u Nju Džersi i napao je u kući u kojoj su iznajmili sobu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare