TEŠKA NESREĆA PO SCENARIJU HOROR FILMA! Bežeći od policije pijani vozač usmrtio biciklistu i poginuo, PRETHODNO ŽENU PREGAZIO! 

Saobraćajna nesreća kod Bačkog Petrovca se dogodila nakon policijska potere za vozačem automobila

U teškoj saobraćajnoj nesreći do koje je došlo u subotu oko 16 časova kod Bačkog Petrovca poginule su dve muške osobe, biciklista star 61 godinu i šesdesetpetogodišnji vozač automobila.

Saobraćajna nesreća se dogodila nakon policijska potere za vozačem automobila, koji je prethodno pregazio jednu osobu u mestu Silbaš.

Muškarac je upravljajući vozilom „mercedes“ udario ženu, koja je zadobila lakše telesne povrede. Policija je nakon uočavanja ove nesreće pokušala da zaustavi automobil, ali muškarac koji je upravljao nije hteo da stane. Policija je krenula u poteru za mercedesom, a onda je usledila teška saobraćajna nesreća, prenosi Informer.

Bežeći od policije ubio biciklistu i poginuo 

Vozač automobila je izgubio kontrolu nad vozilom na magistralnom putu Maglić – Bački Petrovac, pri čemu je naleteo na biciklistu Zorana K., a onda sleteo u kanal pored puta.

Na licu mesta poginuli su i vozač bicikla Zoran K. star 61 godinu, kao i vozač (65) „mercedesa“.

Kako saznajemo, muškarac je upravljao vozilom pod dejstvom alkohola.

Vozač “mercedesa”, kako se saznaje, nije bio vezan sigurnosnim pojasom.

U Hitnoj pomoći u Bačkom Petrovcu su rekli da je njihova medicinska ekipa intervenisala zbog pomenute nesreće, ali da su, nažlost, mogli samo samo da konstatuju smrt dvojice muškaraca.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare