DIRLJIV SUSRET OCA I ĆERKE (4) POSLE ZEMLJOTRESA U TURSKOJ! Nije mu dala da se preda: To je moja devojčica, ona je moj heroj VIDEO

Broj žrtava razornog zemljotresa u Turskoj raste iz sata u sat i trenutno je premašio 40.000. Ipak, u moru loših vesti nađe se i poneka lepa, poput ove.

Četvorogodišnja devojčica Gada Ajan i njen otac Ahmet ponovno su se susreli nakon što su danima bili zarobljeni u ruševinama.

Gada je spasena i odvedena u bolnicu.

– Kad se počelo da se trese, zgrabio sam ćerku i cela porodica je počela da beži. Kuća se srušila na sve nas – rekao je Ahmet u razgovoru za CNN Türk.

Nažalost, supruga i sedmogodišnji sin nisu uspeli da se spasu.

Ahmet kaže da je pod ruševinama neko vreme mogao da čuje sinovljev plač. Gada je ležala na očevoj nozi i oboje su bili zarobljeni. Nakon četvrtog dana pod ruševinama Ahmet je izgubio svaku nadu, međutim, malena Gada mu nije dopustila da se preda.

– Stalno mi je govorila da prestanem da plačem i da gledam u svetlo koje je probijalo. To me je održalo na životu – rekao je Ahmet, prenosi Kurir.

Gada je prva izvučena sa ogrebotinom, dok su pola sata kasnije spasioci uspeli da izvuku i Ahmeta.

– To je moja devojčica. Ona je moj heroj – zaključio je otac četverogodišnje Gade, koji će zajedno s njom morati da preboli gubitak supruge i sina.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare