UŽIVO, ZVEZDA – ČUKARIČKI: Blickrig crveno-belih u derbiju! Neverovatan početak utakmice na Marakani! 

Fudbaleri Crvene zvezde od 15 časova dočekuju Čukarički u derbiju 22. kola Superlige Srbije.

Crvena zvezda – Čukarički 2:0

Tok meča:

Prvo poluvreme:

17. minut – GOOOL!

Već sada crveno-beli imaju veliku prednost. Usman Bukari je strelac drugog pogotk Zvezde u tri minuta. Kao i Zvezdina „desetka“, lepo se snašao u kaznenom prostoru Čukaričkog.

14. minut – GOOOL!

Aleksandar Katai je strelac! Fantastično se snašao najbolji strelac crveno-belih u ovoj sezoni

Lako jprošao po levoj strani, uputio je precizan udarac, a lopta je od leve stative završila u mreži golmana gostiju

10. minut – Pokušaj gostiju

Samjuel Ovusu je uputio prvi udarac za goste na današnjem meču. Iako je lopta nakon šuta sa dvadesetak metara udaljenosti išla u okvir gola, Milan Borjan nije imao težak zadatak.

5. minut – Prva dobra situacija

Kanga je izveo korner, Eraković ostao sam u šesnaestercu Čukaričkog, ali je lopta posle njegovog udarca glavom otišla preko gola.

Ovo je bila prva opasnija situacija na utakmici.

1. minut – Počela je utakmica! Prvi napad imala je Crvena zvezda.

Iako je bilo najavljeno da će Aleksa Janković početi utakmicu za Čukarički, u poslednjem trenutku je došlo do promene, a na terenu umesto njega je Samjuel Ovusu.

Uoči meča:

Crveno-beli u susret sa četvrtoplasiranom ekipom ulaze kao favorit, nakon što su protiv Voždovca postigli šest golova, dok ekipa sa Banovog Brda može da se pohvali da je u seriji od tri uzastopne pobede.

Na stadionu „Rajko Mitić“ Čukarički će imati težak zadatak, ali i želju da prekine niz od sedam poraza na tom mestu.

Crvena zvezda pre 22. kola ima 11 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Partizan, o čemu je govorio trener, Miloš Milojević.

„Raduje nas svaki meč kod kuće, bez obzira na protivnika. U utakmici protiv Vojvodine smo dobro igrali u prvom poluvremenu i imali možda najboljih 30 minuta u poslednje vreme, te je samo nedostajala realizacija, ali to je stvar fokusa i mirnoće. Bilo je drugačije protiv Voždovca, i u smislu podloge i protivnika i ako uđemo s tim odnosom, da svi igrači budu fokusirani od prvog do posledneg minuta, mislim da možemo da očekujemo dobu utakmicu i rezultat“, rekao je Milojević, piše Kurir.

Kapiten Čukaričkog, Marko Docić, nada se boljem rezultatu u odnosu na prethodnu utakmicu ova dva tima.

„U prvom meču protiv Crvene zvezde na Banovom brdu izgubili smo sa 2:0, bez ozbiljnije šanse. Bio je to možda i jedan od naših lošijih mečeva u sezoni. Moja želja je da u subotnji meč protiv šampiona uđemo drugačije. Zvezda je, po mom mišljenju, ubedljivo najbolji tim u Super ligi, ali smo ih i previše respektovali u prvom meču“, rekao je Docić.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare