DVE OSOBE NASTRADALE, JEDNA TEŠKO POVREĐENA ZA DVA SATA! Poginuli biciklista i motociklista ŽENA TEŠKO POVREĐENA KADA JE UDARIO VOZ

Za dva sata danas su nastradala dva muškarca, motociklista i biciklista, dok je jedna žena teško povređena kada je na pruzi udario voz!

Poslednja u nizu nesreća dogodila se između naselja Ugrinovci i Reljinci kod Gornjeg   Milanovca u kojoj je nastradao motociklsita. 

VEST

– Nesreća se dogodila u 16.55 sati. Motociklista se kretao Ibarskom magistralom iz Gornjeg Milanovca ka Ljigu. Pretpostavlja se da je u jednom trenutku izgubio kontrolu nad dvotočkašem i pao. Saobraćaj je zaustavljen i odvija se alternativnim pravcima – kazali su u Policijskoj upravi za Čačak.

Nešto ranije, oko 16 sati, nasradao je biciklista kog je udario putnički automobil kod Maglića u Bačkoj. Nakon što je udario biciklistu automobil je sleteo sa puta. 
Treća nesreća dogodila se oko 15. 30 sati kada je ženu udario teretni voz na pruzi Sombor-Bukovački Salaši.

Infrastrukture železnice Srbije navode da se povređena osoba kretala kolosekom otvorene pruge, što je zabranjeno i izuzetno opasno, te da je saobraćaj na tom delu pruge posle nesreće u prekidu.

U „Infrastruktura zeleznice Srbije“ ujedno su, po ko zna koji put, upozorili i apelovali da se ne šeta kolosecima i da se pruga ne prelazi gde to nije dozvoljeno, kako bi se izbegle ovakve nesreće i sačuvali ljudski životi.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare