VLASNICI PUSTILI STAFORDE NA ŽENU: Boranku psi izujedali po licu i razvlačili je po zemlji! Pre napada upozorila ih na ovo

Dva staforda napala su sinoć ženu u Boru, izujedali je po lici u prakitčno razvlačili po zemlji.

U Homoljskoj ulici u večernjim satima, par iz Bora, mladić i devojka, koji su na povodcima držali staforde pustili su ih i napali su Boranku T.N. koja ih je upozorila da ne bi trebalo pse da drže bez zaštitnih korpi, jer je u blizini stadion koji je uvek pun dece.

– Ona je žena koja sebe daje za napuštene pse. Nema koje nije zalečila ako je to bilo potrebno i udomila. Ovo što joj se dogodilo je nečuveno. Samo je pokušala da upozori vlasnike na obavezu nošenja zaštitnih korpi jer se radi o krvoločnoj rasi, oni su to shvatili kao razlog za svađu i pustili pse na ženu.Kerovi su je napali, ujedali po glavi, razvlačili po zemlji, sva sreća je što je na sebi imala debelu zimsku jaknu – navodi prijatelj ove porodice i dodaje:

– Sreća je što su joj deca odmah ušla u kuću. Nakon što joj je suprug izleteo napolje kako bi joj pružio pomoć, vlasnici pasa su pokušali da pobegnu.

Na lice mesta je došla Borska policija i T.N. je zbrinuta u Opštoj bolnici u Boru. Za sada se oseća dobro, još uvek je pod velikim šokom od pretrpljenog straha i povreda.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare