SRBIN UHAPŠEN U HRVATSKOJ SA 600 KILOGRAMA DROGE: U tajnoj vikendici zaplenjeno i oružje! NARKOTICI VREDNI MILION EVRA

Policija je otkrila više od 600 kilograma raznih droga u iznajmljenoj vikendici na području Zeline u Hrvatskoj, koja je po svemu sudeći služila kao skladište droge za kriminalce koji su njome trgovali.

Osim droge pronađena je i manja količina oružja; oružje s prigušivačima s više stotina metaka, kilogram plastičnoga eksploziva velike razorne moći. Policija je zbog povezanosti s pronađenom drogom uhapsila dvojicu muškaraca, od koji je jedan državljanin Srbije, a drugi Hrvatske.

Prema nezvaničnim saznanjima hrvatskog lista Jutarnji, najveći deo ove droge oko 320 kilograma odnosi se na marihuanu, ali pronađeno je oko 170 kilograma tableta ekstazija, stotinak kilograma amfetamina u prahu i tečne amfetaminske baze. Zaplenjena droga procenjuje se na oko milion evra.

Zbog tajnosti čitavog kriminalističkog istraživanja, nije bilo moguće saznati detalje ove velike zaplene, a pogotovo kako je policija otkrila lokaciju na kojoj je pronađena droga, odnosno da li je reč o slučajnom nalazu ili o planiranoj akciji. Takođe ostaje nepoznato da li je droga bila u tranzitu ili namenjena hrvatskom tržištu.

Pre tačno otprilike godinu dana policija je u jednom stanu u Središću pronašla slično skladište u kojem je pronađeno desetak vrsta raznih droga i to u impresivnim količinama.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare