PRODUKCIJA REŠILA DA NAPRAVI POMETNJU! Bilal se vraća u „Zadrugu“, ali nije sam! Maja će ZANEMETI kada ga vidi!

Bivši zadrugar Bilal Brajlović, koji je zbog povrede noga napustio „Zadrugu 6“, navodno će večeras ući u rijaliti sa još jednim momkom koji nije poznat javnosti.

Bilal je u trenutku napuštanja „Zadruge“ bio u vezi sa starletom Majom Marinković koja ga je ubrzo nakon njegovog izlaska prevarila sa Filipom Carem. 

Sada, kada se konačno oporavio, očekuje se njegov povratak pred kamere, a mnogi smatraju da ni Maji neće biti svejedno kada se suoči sa njim.

– Produkcija je rešila da napravi pometnju na imanju i da začini dešavanja u rijalitiju. Veliki šef je spremio za sutra vanredno ubacivanje. Dva takmičara će se pojaviti na kapiji Bele kuće. Oni se već nalaze u karantinu u Šimanovcima – započeo je priču izvor blizak produkciji i dodao:

– Jedan od njih je momak iz Bosne koji nije poznat javnosti, a drugi je Bilal, koji se vraća nakon što mu se oporavila noga. Ovo će biti pravi šou jer mnoge zanima kako će se odvijati odnos Bilala i Maje i da li će Bilal reagovati na njeno blisko druženje sa Zvezdanom – rekao je izvor. 

Inače, Brajlović je već neko vreme u Beogradu, a post na Instagramu potvrđuje navode da se on sutra vraća. 

– 100 evra i kažem vam kad Biki ulazi i je l’ nam ova slika večeras poslednja. Mi dil imamo – napisala je Ajla, na šta se Bilal nadovezao sa: „Ja nisam u talu“, i time se ogradio.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare