PRIJA: NE MINIRAM ANU, PRE NJE SAM ZAKAZALA ARENU! Pevačica o sukobu sa koleginicom!

Aleksandra Prijović (27) kaže da je koncert u beogradskoj Areni zakazala pre Ane Nikolić (44), te da nisu tačne priče da je htela da je minira.

Prija će koncert održati 29. septembra, dok će njena koleginica na istom mestu pevati osam dana kasnije. 

– Koncert u Areni sam zakazala pre godinu dana, ali nisam o tome javno pričala. Priče da sam htela da miniram Anu nisu istinite. Naprotiv, Anu cenim i poštujem. Svaka od nas ima svoju publiku, pa sam sigurna da će kod obe biti sjajna atmosfera. Ne gradim karijeru na skandalima. Ako publika ne voli moje pesme, nijedan skandal ovog sveta mi neće pomoći – kaže Aleksandra i objašnjava zašto je baš odabrala da prvi solistički koncert organizuje 29. septembra.

– Prvo sam želela da održim koncert 22. septembra, na svoj rođendan. Ali taj termin je bio zauzet, pa sam pomerila za sedam dana.

Prija kaže da će koncert nositi naziv po njenom prvom hitu „Od istoka do zapada“, jer je tako želeo njen suprug, Filip Živojinović. 

Poštuje koleginicu
Ne gradim karijeru na skandalima. Anu cenim i poštujem!
Aleksandra Prijović

– Odmah sam ga poslušala, jer je obično u pravu za sve što mi kaže vezano za moju karijeru. Kad god mi je rekao: „Ova pesma će biti hit“, tako je i bilo. Sumnjala sam u uspeh numere „Totalna anestezija“, kao i mnogi ljudi oko nas. A on je rekao da je pesma dobro proći i bio je u pravu. Zato ga uvek slušam kada biram pesme.

Ona dodaje da je zbog koncerta i pesama koje snima za novi album, zapostavila supruga Filipa i sina Aleksandra.

– Trenutno ne mogu da se posvetim porodici, jer planiram da pesme i spotove završim do juna. Teško mi je da budem i domaćica i da se intenzivno bavim karijerom, ali daću sve od sebe da to izbalansiram – završava pevačica.

Brojka:
17
godina je Prija mlađa od Ane

Muža viđam samo uveče

Aleksandra kaže da ona i njen suprug imaju mnogo obaveza, pa se retko viđaju.

– Filip mnogo radi, pa je na laptopu i kada je kod kuće. Preko dana se i ne viđamo, samo uveče kada legnemo u krevet i ujutru kada ustanemo – kaže Prija.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare