Karleuša mora da plati Ceci 256.500 dinara! INFORMER SAZNAJE, PEVAČICA IZGUBILA NA SUDU OD STARIJE KOLEGINICE!

Jelena Karleuša tužila je Svetlanu Ražnatović za uvredu, jer je Ceca izjavila da nije psihički normalna pošto je optužuje za ubistvo Zorana Davidovića Ćande, ali je JK izgubila tužbu

Jelena Karleuša izgubila je na sudu od Cece p i mora da joj plati 256.500 dinara, saznaje Informer! 

Ovaj rat je započet pre tri godine kad je JK optužila Cecu da je kriva za ubistvo njenog bivšeg verenika Zorana Davidovića Ćande! Tada je Ražnatovića podnela privatnu krivičnu tužbu protiv Karleuše zbog klevete koju je na njen račun iznela u javnost. 

Nakon održanog glavnog pretresa, Ceca je pred okupljenim novinarima izjavila: „Ako neko bez činjenica ne ode u tužilaštvo ili policiju, nego u medije i izgovori gomilu optužbi i laži, zbog kojih ugrožava bezbednost cele moje porodice, kalja mi ugled i čast, ta osoba ne može biti psihički normalna“. JK je odmah podnela tužbu protiv Cece za uvredu i zahtevala odštetu od 450.000 dinara! 

Nisam luda
JK je kazala da to što je Ražnatovićeva rekla da je psihički obolela ne pogađa samo nju, već i članove njene porodice
Izvor Informera

Degradira je

Posle godinu dana Prvi osnovni sud je ipak odlučio da Ceca nije kriva i da Jelena mora njoj da plati 256.500 dinara! 

– Jelena je od sudije zahtevala da kazni Cecu jer „na sve moguće načine, godinama, pokušava da je degradira“. Kazala je da to što je Ražnatovićeva rekla da je psihički obolela ne pogađa samo nju, već i članove njene porodice. JK je sudiji objasnila da Ceca ima veliki uticaj na društvo, da je ta njena izjava vređa i da nikada  nije uradila ništazbog čega bi se mogla nazvati „ludom“ – kaže izvor blizak pevačicama, koje su već 23 godine u medijskom ratu.  

Nije kriva

Međutim, Ražnatovićeva je uspela da dokaže nevinost!

Nije platila kaznu
Karleuša još nije isplatila Ceci novčanu kaznu, ali će to morati da uradi u roku od osam dana
Izvor Informera

– Ceca je objasnila sudiji da nije imala nameru da omalovaži Jelenu. Ona je ponovila da osoba koja bez ikakvih dokaza optužuje nekog da je odgovoran za tuđu smrt nije psihički zdrava! Dodala je da nijednog trenutka nije izgovorila: „Jelena nije psihički normalna“, već da je to uopšteno rekla, nakon što je prozvana da je kriva za smrt Karleušinog verenika Ćande – priča naš sagovornik i dodaje da je Prvi osnovni sud u Beogradu utvrdio da Ražnatovićeva nije imala nameru da uvredi Karleušu:

– JK je izgubila tužbu. Još nije isplatila Ceci novčanu kaznu, a sud joj je naložio da to uradi u roku od osam dana. Ne znam da li će JK poštovati ovu odluku suda.

Broj:
23
godine su Ceca i Karleuša na ratnoj nozi

JK tužila, pa nije dolazila na ročišta

Iako je Jelena tužila Cecu, ona se nije pojavila na čak jedanaest glavnih pretresa. Zbog toga ju je sud kaznio novčanom kaznom u iznosu od 107.250 dinara. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare