VANDALIZAM NA NOVOM BEOGRADU! Napadnute i oštećene prostorije Mesnog odbora SNS, nadležni da reaguju 

Nepoznati počinioci kamenovali su prostorije Mesnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) u Bloku 70 i ispisali grafite na kojima su poruke mržnje, kao i pretnje aktivostima SNS, saopštio je danas Opštinski odbor SNS Novi Beograd

Nakon napada koji se dogodio sinoć, Opštinski odbor SNS pozvao je nadležne državne organe da reaguju u skladu sa zakonom i da zaustave napade na njihove prostorije jer, kako napominje, ovo nije lice pristojne i moderne Srbije za koju se predsednik Aleksandar Vučić svakodnevno bori.

„Opštinski odbor Srpske napredne stranke Novi Beograd obaveštava javnost da su sinoć napadnute i oštećene prostorije Mesnog odbora stranke u Bloku 70. Nepoznati počinioci kamenovali su prostorije i ispisali grafite na kojima su poruke mržnje, kao i pretnje aktivistima SNS“, saopštio je Opštinski odbor SNS.

Iz odbora ocenjuju da „ostrašćeni pojedinci nikako ne mogu da shvate da vandalsko ponašanje nije sredstvo dolaska na vlast“ i poručio da takvim ponašanjem neće skrenuti pažnju na sebe i ugrabiti neki jeftin politički poen.

„Pretnje i vređanje ljudi koji se bore za Srbiju, ne mogu da zamene odsustvo političkih argumenata. Politika su ideje i program, a njima je jedini program mržnja prema predsedniku Aleksandru Vučiću i očajnička želja da se dokopaju vlasti“, napominju u ovom odboru.

Kako podvlače, u institucije se ne ulazi kamenovanjem prostorija stranke, niti zastrašivanjem ljudi, već putem izbora, a građani su se, konstatuju, prošle godine jasno izjasnili kakvu vlast žele i tu nikakvih nejasnoća nema.

„Rekli su šta misle o vama koji ovakvim i sličnim ponašanjem sejete mržnju. Glasali su za program koji sprovodi Srpska napredna stranka, glasali su za jaku i uspešnu Srbiju, za kilometre novih autoputeva, za nove bolnice, škole, velike investicije i nova radna mesta“, navodi se u saopštenju, prenosi Informer.

Nasilnicima su poručili da je politika SNS – politika mira i stabilnosti, razgovora, kompromisa i poštovanja i da ih bilo kakva upotreba sile neće uplašiti niti sprečiti da nastave da se borimo za prosperitet Srbije i bolji život građana.


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare