UDARNA VEST! PRIZNAO! Hteli smo da idemo do kraja, da srušimo Vladu, pucamo na Predsedništvo! 

Dejan Bobaček, pripadnik neformalne ultradesničarske grupe „Narodne patrole“ i zamenik Damnjana Kneževića, priznao je da su imali plan da idu do kraja, da sruše Vladu, a ako je potrebno i da pucaju na Predsedništvo.

Kako Informer saznaje, Bobaček, koji je danas uhapšen nakon što je kod njega pronađen jedan karabin sa optikom i pet komada antipancirne municije, priznao je u policiji da je bio spreman na sve kako bi svoj plan sproveo do kraja.

– Bobaček je izneo stav da je želeo da danas idu do kraja, želeli su da ruše Vladu i da promene vlast. Njegov stav je da ih danas niko ne bi u tome sprečio – kaže izvor Informera upoznat sa slučajem i dodaje:

 Rekao je i da u slučaju da niko nije želeo da krene prvi, on bi ti učinio jer „ovo stanje više ne može da gleda“.

Podsetimo, Novosadska policija privela je Dejana Bobačeka, pripadnika neformalne ultradesničarske grupe „Narodne patrole“ iz Bačke Palanke, kod koga je pronađen jedan karabin sa optikom i pet komada antipancirne municije.

On se uputio na skup protiv navodne izdaje Kosova, koji je za večeras najavljen ispred Predsedništva, i koga organizuju pripadnici „Nardonih patrola“. 

Inače, večerašnji skup organizuje i vođa takozvanih Narodnih patrola Damjan Knežević, čovek koji se javno hvali svojim vezama sa zloglasnom, paravojnom Vagner grupom, koja učestvuje u agresiji na Ukrajinu. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare