TRAGOVI KRVI ISPRED „STEFAN BRAUNA“ Ovde su napadači nasrnuli na MMA borce iz Poljske i izboli ih: „Sigurno su nakon žurke bili pijani, pa su nasrnuli na nesrećne momke“

Poljski MMA borci Brajan Kacper Przysiwek (23) i Nikolaj Andrejczak (20) koji su zbog prvenstva doputovali u Srbiju izbodeni su sinoć u Nemanjinoj ulici ispred beogradskog kluba „Stefan Braun“. Na licu mesta još uvek su vidljivi tragovi krvi, a kako pričaju radnici obližnjih lokala, nažalost ih ovakvi incidenti više ne iznenađuju.

Dva MMA borca državljani Poljske sinoć oko 4 časova ujutru su napadnuti od strane više muškaraca.

Jedan od napadnutih Poljaka je izjavio kako su bili u parku na uglu Balkanske i Nemanjine ulice, zatim su prešli do stepenica ispred „Stefan Brauna“, kada su ih napali nepoznati muškarci.

Kako se „Blic“ uverio na licu mesta još uvek su vidljivi tragovi krvi, upravo na stepenicama koje vode do kluba „Sefan Braun“.

– Napadači nisu bili gosti kluba, jer ako su ih napali sa noževima nisu mogli u klub, svi koji ulaze u „Stefan Braun“ prolaze kroz metal detektor. A kamere ima samo klub, oni to neće da daju ni policiji – priča sagovornik Blica.

Napad se dogodio na samim stepenicama bliže ulici, te se ne isključuje mogućnost da su napadače snimljeni kamerama video nadzora.

Brajan ima teške telesne povrede, a nepoznati muškarci su ga izboli nožem u rebra. On je životno ugrožen i nalazi se na odeljenju Hirurgije.

Drugi napadnuti MMA borac Nikolaj ima lakše telesne povrede i ne nalazi se u životnoj opasnosti. On je zadobio ubodne rane u predelu desne butine.

– To se desilo usred noći kada niko drugi od susednih lokala nije radio, niko nije video, samo oni iz kluba koji radi tek od 23 uveče i žurka traje celu noć. Sigurno su nakon žurke bili pijani, pa su nasrnuli na nesrećne momke – priča radnik obližnjeg lokala koji kaže da ga ovakve situacije više ne iznenađuju.

On dodaje da su incidenti u ovom klubu česti, te su i gosti veoma „problematični“.

Podsetimo, mladići su doputovali u Srbiju kako bi učestvovali na Svetskom amaterskom MMA prvenstvu u Beogradu. Napadači na mladiće još uvek nisu uhapšeni, a sinoć je u Beogradu na snazi bila policijska akcija „Vihor“.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare